Bak

Akármennyire is szeretne valakit jobb belátásra bírni, nem fog sikerülni. Lehet, hogy Önnek van igaza és lehet, hogy ezt az illető is tudja, de nem tud vele mit csinálni, ha ő nem vevő a maga álláspontjára. Akkor hagyja, hadd tegye, amit tenni akar, legkésőbb úgyis fog tanulni a hibájából. Ilyen az élet, nem menthet meg mindenkit, emiatt pedig kár lenne összevesznie az illetővel. 
 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

Legyen ma kissé kedélyesebb, kedvesebb másokhoz, s fogadja el, hogy vannak, akik úgy szeretik, ahogy van, bármennyire is ijesztõ legyen mindez! Tegye félre a gyanakvást, s próbálja meg többször kifejezni érzéseit, melyeket, pusztán elõvigyázatosságból, hajlamos módszeresen takargatni. Ön egy kívül vidám, laza, de mégis legbelül annál mélyebben érzõ ember, s higgye el, hogy ezt közeli hozzátartozói is pontosan tudják önrõl, s õszintén tisztelik is érte, de beláthatja, hogy ettõl függetlenül, azért jól eshet szeretteinek is, ha legalább nekik engedi, hogy néha a maszk mögé lássanak...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A horoszkóp szerinti ők képviselik az ideális nőket. Te is benne vagy?

A horoszkóp szerinti ők képviselik az ideális nőket. Te is benne vagy?

Ez az összeállítás csak a csillagok alapján állít sorrendet.

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Lehetőség szerint ne csináljon ma semmit, de legalábbis hasznos dolgot. Adja át magát a pihenésnek, merjen lazítani, kikapcsolni. Ne féljen egy kicsit hátradőlni és kedvezni magának. Ne törődjön azzal, ki mit mond vagy mit vár el, ma helyezze bátran magát előtérbe. Töltsön egy kis időt egyedül, de legalábbis vegye elő régi kedvteléseit. Este pedig bátran időzzön szerettei körében. 
 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Vízöntõ. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelõen mûködnének, ne féljen lépni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak

Önnek is fel fog tűnni, mennyire boldogok vagy éppen nyugodtak, pozitívak maga körül az emberek. Ennek az oka nem más, mint maga! Fantasztikus energiákat sugároz ki magából, ami végett szívesen tartózkodnak a környezetében az emberek és át is veszik a jó hangulatát. Egy kis odafigyeléssel elérhetné, hogy tudatosan vigyen fényt az emberek életébe és jó kedvre derítse azokat is, akik nagyon maguk alatt vannak. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai nap során az önt körülvevõk makacs hozzáállása a közös dolgaikhoz, csak lassítja a fejlõdést. Mivel úgy tûnik, ön az egyetlen jelenleg a csapatban, aki józan, reális módon értékeli a kialakult helyzetet, próbáljon meg kivételesen az észérvek helyett, az érzelmeiken keresztül hatni a többiekre, s beszélni a fejükkel, mielõtt elrontanak mindent. Gondoljon arra, hogy, ha sikerrel jár, akkor hamarosan majd a többiek is hálásak lesznek kitartásáért, s, hogy most a kezébe vette a dolgokat, annak ellenére, hogy alapvetõen ez nem az ön stílusa.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!