Rák

Egy barát el fog hinteni egy gondolatmorzsát azzal kapcsolatban, szerinte miben vétettél, és ha elég okos vagy, akkor figyelni fogsz a szavaira. Ha újra elköveted ugyanazt a hibát, akkor legközelebb már jobban fog fájni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Túlhajtottad magad az elmúlt időszakban, úgyhogy ideje szünetet tartani. Lehet, hogy egy halom munka vár még rád, de most semmi nem fontosabb, mint a fizikai, szellemi és érzelmi jólléted. Lassíts le!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-12-14

Szűz

Talán türelmetlenül várod, hogy kipróbálhass valami újat, de a bolygók most arra intenek, hogy fogd vissza magad. Lehet, hogy ez most frusztráló, de később meg fogod érteni, hogy a te javadat szolgálta. Csak lazán, nem kell sietni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: