A kétségtelenül irracionális viselkedésed láttán egyesek azt gondolják, hogy teljesen elment az eszed, de ez persze csak egy szórakozás. Szeretnéd elterelni a figyelmüket, hogy ne jöjjenek rá, mi lesz a következő lépésed. Vedd drámaira a figurát, ha kell.

Ha egyedülálló vagy, erős ítéleteket mondasz azok felett, akik a környezetedbe kerülnek. Adj időt magadnak és dönts megfontoltan a randevúzással kapcsolatban. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel közösen tudtok fejlődni, ha hajlandóak vagytok elfogadni a másik különbözőségeit. Ossz meg több vad ötletet a pároddal.

Kos

Ez talán az éved legizgalmasabb része, viszont a jegyed kihívásokkal teli szektorában tapasztalható kozmikus aktivitás arra figyelmeztet, hogy ne vegyél mindent 100%-nak. Légy óvatosa, ha utazol, vagy társasági eseményen veszel részt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-17

Bika

Lelkiismeretesen őszintének kell lenned mindenben, amivel foglalkozol. Nem kell átvágnod a riválisaidat, hogy föléjük kerekedj, egyszerűen csak magadat kell adnod és arra fókuszálnod, amiben a legjobb vagy. Ez elhozza a sikert, amire vágysz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás mentális blokkot kelt benned és úgy tűnik, hogy nem tudsz tisztán gondolkodni, de ez talán most a legjobb dolog, ami történhet. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy a csökönyös gondolataid amúgy is furcsa utakra vinnének.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: