Nyilas

Ma egy kihívással nézhet szembe szerelmi életében, mely abból fakadhat, hogy határozottan vall valamit, amit párja éppen ellenkezõképpen gondol. Ha úgy érzi, emiatt kezdene komoly nézeteltérés kialakulni önök között, ne erõltesse véleményét, inkább fújjon visszavonulót, még, ha igaza is van. Az önök közti harmónia és az abból fakadó boldogságuk ennél többet ér!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

A Nyilas ma kedves, gondoskodó, társadalmilag és szociálisan is érzékeny természetérõl tesz tanúbizonyságot. Rendkívül segítõkészen és áldozatosan tevékenykedik a nap folyamán kollégáival karöltve, akik szinte már-már csodálattal szemlélik lelkesedését a jó ügy érdekében. Ha ma nem is sikerül megmentenie a világot, tény, hogy azért egy-két benne lévõ embernek igencsak megszépítheti a napot, amiért õk hálásak is lesznek önzetlen munkálkodásáért. ha valóban így tesz, ma igazán büszke lehet magára, s amellett sokat is okulhat és fejlõdhet mások hibáinak tanulságaiból!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Egy kapcsolat elmélyítésének, vagy éppen felszínessé válásának sokféle módja lehet, azonban mindegyikben van valami közös: egyik sem az egyik pillanatról a másikra történik, így számos elõjel mutat a végzet irányába. Figyeljen ezekre a jelekre, kedves Oroszlán, hogy még azelõtt cselekedhessen, mielõtt komoly károk keletkeznének kapcsolatukban.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Horoszkópod szerint ezért szeretsz bele nem megfelelő társba

Horoszkópod szerint ezért szeretsz bele nem megfelelő társba

Hogy vajon miért botlasz akár többször egymás után olyan partnerekbe, akik nem méltók hozzád? Miért szeretsz bele a "rossz" társakba? Horoszkópod erre is választ ad. Csillagjegyed megmutatja azt a tulajdonságot, ami arra késztet, hogy a nem megfelelő part

Cikkajánló Tovább olvasom

Rák

Egy bizonyos szerelmi száltól, talán még mindig nem tudott elszakadni teljesen, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy objekitivását a témában még mindig jelentõsen akadályozzák érzelmei. Elõbb utóbb pedig mindenképpen szembe kellhet néznie a tényekkel és higgye el, jobb elõbb, mint késõbb, kedves Rák, így törekedjen minél inkább a felejtésre, mintsem a nosztalgiázásra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-05)

Ma érzelmileg meglehetõsen összezavarodhatnak önben a dolgok, ugyanis, ha valamikor, hát most egyre élesebben és intenzívebben jelentkezhetnek az ön és szerelme tárgya közötti ellentétek. Olyannyira igaz lehet ez, hogy egyre világosabbá válik, beszélniük kell, tovább már nem lehet halogatni a dolgokat. Legyen megértõ, s akkor ön is megértésre számíthat, ellenkezõ esetben azonban lehet, ma valaminek vége szakad, aminek nem kéne, tehát csak óvatosan, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: