Mérleg

Meglehet, hogy ma nem tud elég idõt szerelme társaságában tölteni, kedves Mérleg, sõt, még az is elõfordulhat, hogy hiányolni kénytelen õt, ráadásul, éppen akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne a támogatására. Fel a fejjel, nézze ennek is, mint mindennek a pozitív oldalát: önök legalább szeretik egymást, s hiányolják a másikat, még, ha néha nem is tudnak sok idõt együtt eltölteni!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Nyilas

Ma kissé a háttérbe szorulhat a jelenlegi kapcsolata, kedves Nyilas, ám mindez nem feltétlenül okoz kivételesen turbulenciát szerelmükben, hisz párja is hasonlóképpen elfoglaltnak bizonyul majd, arról nem is szólva, hogy néha talán kifejezetten jót is tesz egy kis szabadság mindenkinek! Csak aztán el ne feledjenek visszatalálni újra egymáshoz...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma sok idejét és energiáját köthetik le, kedves Nyilas, az ön körül, szerettei, barátai körében dúló hatalmi harcok, melyekbe mindkét irányból igyekeznek önt behúzni, maguk mellé állítani. Minden próbálkozásuk ellenére, ezúttal ne foglaljon állást egyik oldalon sem, egyrészt azért, mert önnek mindkét, viaskodó fél egyformán fontos, másrészt pedig azért, mert ezt most nekik kell megoldaniuk egymás között, az ön közvetlen beavatkozása nélkül. Legyen türelmes, de határozott és tudatosítsa eme álláspontját bennük!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezzel a 2 csillagjeggyel csodás dolgok történnek november végéig

Ezzel a 2 csillagjeggyel csodás dolgok történnek november végéig

A csillagjegyek többsége úgy tapasztalhatja, a dolgok most nem működnek olyan olajozottan, mint máskor. Két szerencsés csillagjegy ugyanakkor a retrográd Neptunusz áldásos hatásait élvezheti, ők már most is lubickolhatnak a sikerben.

Cikkajánló Tovább olvasom

Oroszlán

Meglehet, hogy ma hall, esetleg tapasztal valamit, kedves Oroszlán, ami aggodalommal tölti el a szívét. Mielõtt indulataitól fûtve, meggondolatlanul cselekedne, azért igyekezzen megbizonyosodni arról, valóban megalapozottak e félelmei, s nem-e csak esetleges lelki instabilitása által vizionálta be õket! Ez most akár kapcsolatmentõ is lehet, hisz egy alaptalan vád igencsak megingathatja a bizalmat két ember között!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: