Mérleg

Meglehet, hogy ma nem tud elég idõt szerelme társaságában tölteni, kedves Mérleg, sõt, még az is elõfordulhat, hogy hiányolni kénytelen õt, ráadásul, éppen akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne a támogatására. Fel a fejjel, nézze ennek is, mint mindennek a pozitív oldalát: önök legalább szeretik egymást, s hiányolják a másikat, még, ha néha nem is tudnak sok idõt együtt eltölteni!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

A mai nap remek alkalomnak ígérkezik az ügyintézésre, ugyanis ma rendkívül kifejezõvé válhat mind szervezõ, mind pedig kiváló kommunikációs készsége, ami által képes ma két szóból is bárkit levenni a lábáról, s ezáltal befolyást gyakorolni rá, hogy az önnek kedvezõ módon járjon el. Ha esetleg saját vállalkozása, üzlete van, vagy vezetõ szerepet tölt be egy cégnél, akkor érdemes ezt a napot arra is felhasználnia, hogy megejtsen néhány olyan fontos megbeszélést, vagy telefont, ami kulcsfontosságú hatással lehet a jövõre nézve.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Nyilas

Ma kissé a háttérbe szorulhat a jelenlegi kapcsolata, kedves Nyilas, ám mindez nem feltétlenül okoz kivételesen turbulenciát szerelmükben, hisz párja is hasonlóképpen elfoglaltnak bizonyul majd, arról nem is szólva, hogy néha talán kifejezetten jót is tesz egy kis szabadság mindenkinek! Csak aztán el ne feledjenek visszatalálni újra egymáshoz...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Ma fontos beszélgetésekre kerülhet sor, így elengedhetetlen, hogy kifogástalan szellemi és érzelmi állapotát egészen a nap végéig, sõt, akár elalvásig is megõrizze, mert most még kedvese irányából is lehet számítani igencsak meglepõ kérdésekre, megnyilvánulásokra! Ha azonban sikerül mindent elfogulatlanul, a helyén kezelnie, akkor nagyon jó dolgokat hozhat ki a ma adódó helyzetekbõl, melyekbõl így sokat épülhet, vagy profitálhat. Kulcsszó a párbeszéd és az intellektualitás!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a 3 csillagjegy lesz a legboldogabb szeptemberben – Reméljük te vagy az egyik!

Ez a 3 csillagjegy lesz a legboldogabb szeptemberben – Reméljük te vagy az egyik!

Lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok szeptemberre ennek a 3 szerencsés jegynek.

Cikkajánló Tovább olvasom

Oroszlán

Meglehet, hogy ma hall, esetleg tapasztal valamit, kedves Oroszlán, ami aggodalommal tölti el a szívét. Mielõtt indulataitól fûtve, meggondolatlanul cselekedne, azért igyekezzen megbizonyosodni arról, valóban megalapozottak e félelmei, s nem-e csak esetleges lelki instabilitása által vizionálta be õket! Ez most akár kapcsolatmentõ is lehet, hisz egy alaptalan vád igencsak megingathatja a bizalmat két ember között!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Oroszlán. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelõen mûködnének, ne féljen lépni.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: