Nyilas

Meglehet, hogy valaki megpróbálja meggyõzni szerelmi életével kapcsolatban valamirõl, aminek ön éppen az ellenkezõjét érzi. Ezt persze akár jó szándékból is teheti, hogy ne érje sérülés, vagy csalódás önt, de az is lehetséges, hogy más érdekek vezérlik abban, hogy lebeszélje a megtenni kívánt lépéseirõl. Próbálja meg kihámozni a szavaiból, melyik verzió a valós, vagy legalábbis, mindenképpen fenntartásokkal fogadja, amiket mond.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Számos kérdés merülhet fel ma önben, melyek megválaszolása nem is olyan egyszerû, mint amilyennek elsõre látszik. Ha máshogy nem megy, próbálja meg valahol elkapni a fonalat, s, ha kell, fordított logikával felgöngyölíteni a lehetséges válaszokat!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma rendkívüli, metafizikai szinkronicitás lesz megfigyelhetõ a belsõ világa és a külvilág között, melynek hatására, a tökéletesség határát súrolja majd, bármibe is kezdjen szerelmi téren, legyen az beszélgetés, egy közös program megélése, vagy épen szeretkezés, bármi! Élvezze és használja ezt a különleges energetikai állapotát, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Nagyon fontos, hogy ma teljes egészében objektív tudjon maradni egy vitás kérdésben, még akkor is, ha szíve igencsak húzza valamelyik irányba. Mivel most sok múlhat szavain, csakis azt mondja, ami a helyes, ne azt, amit érzelmei diktálnak, vagy más hallani szeretne. Merjen meghozni egy nehéz döntést, ha kell, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp szeptember 23-tól: Ezen a héten meglepően sok randi és flört teszi kellemessé a napjaidat!

Rák

A mai napon, bármit is lép szerelmi téren, annak biztosan, hosszútávú hatásai lesznek. Ennek megfelelõen, ideális lehet a mai nap arra, hogy egy új fejezetet nyisson életében, esetleg lezárja véglegesen a múltat, vagy éppen, egy komoly és nagy lépésre szánja el kedvesével magát. A döntés az ön kezében van, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: