Ikrek

A mai nap, igencsak kellemesnek ígérkezik a szerelem terén, azonban egy dolgot érdemes mindenképpen kerülnie, mégpedig a nézeteltéréseket szíve választottjával! Ha sikerül elkerülnie az ilyesmit, ma rendkívül kiegyensúlyozott, szerelmes és erotikában különösen gazdag napra számíthat, kedves Ikrek, így érdemes nem belemenni a dolgok sûrûjébe, inkább egyszerûen csak élvezzék az életet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma igencsak megterhelõ lehet valami az ön számára, ami miatt úgy érezheti, nem csinálja tovább, inkább feladja. Ne tegye! Ha kell, harcoljon meg minden egyes apró kis elõrelépésért, s meglátja, ha végül sikeresen elért a célig, nagyon büszke lesz magára, s meg is lesz rá minden oka!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kos

Amennyiben kisebb-nagyobb idõre, ma távol kényszerül szerelmétõl, úgy különösen megviselheti ez a távolság, kedves Kos. Sokat enyhíthet a dolgon, ha apróbb, elektronikus, vagy más egyéb kontaktusokat iktat be vele napirendjébe, ugyanakkor, ha ezek ellenére is úgy érzi, nem bírja már tovább nélküle, hát irány a karjaiba! Találja ki, hogyan lenne mégis lehetséges ez, hátha sikerül összehozni valahogy a dolgot!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Bár ön alapvetõen kalandvágyó és kedves lélek, aminek eredményességét is nagyban köszönheti, ám, minden toleranciája és türelme ellenére, ma bizonyos kellemetlen emberek mégis igyekeznek kikezdeni majd. Próbálkozásaik oka minden bizonnyal az lehet, hogy irigylik tisztánlátását és eredményeit. Lásson át rajtuk, s ne hagyja magát lehúzni az õ szintjükre. Hárítson határozottan, s õrizze meg vidámságát, lendületét. Ne feledje, hogy pont az a céljuk, hogy ezt ma megtörjék. Ha így cselekszik, csak még inkább borsot tör az orruk alá, ráadásul, mivel látják, nem mennek semmire, hamarabb abba is fogják hagyni majd beszólogatásaikat, elkönyvelve, hogy már megint ön nyert!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-30 - A mai nap kaphat egy igen csábító ajánlatot...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-30 - A mai nap kaphat egy igen csábító ajánlatot...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Amennyiben ma segítségre lenne szüksége, úgy bátran kérje kedvese támogatását, ami most mindennél nagyobb lendületet adhat önnek! Ne feledje, minden sikeres ember mögött áll egy biztos háttér, aki általában egy olyan lelki és testi társ, akire egy életen át számíthat. Amennyiben szingli, kedves Mérleg, úgy meglehet, hogy egy hirtelen jött szövetségese az, akivel fellobbannak majd a szerelem lángjai!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: