Skorpió

Probléma az, amit annak látunk, s most ezen elgondolás nagy segítségére lehet szerelmi téren, kedves Skorpió! Mindemellett, fontos, hogy mindenképpen olyan megoldást keressen a jelenlegi helyzetre, amit biztosan, maga is hosszútávon tarthatónak vél, ne pedig olyat, ami hamar megoldja ugyan a dolgot, de már most látni, hogy késõbb csak újabb problémák kiindulópontja lehet. Mindent a szerelemért, de mindig csak logikusan!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai napon egy gyors anyagi segítségért fordulhat önhöz egy csoport, vagy társulás, akik számítanak önre, azonban, annak ellenére, hogy általában szívesen és azonnal igyekszik segíteni ilyen esetekben, most mégis érdemes a válasszal várnia egy napot, s alaposan megfontolni, vajon mikor is láthatja reálisan újra a kölcsönzött összeget, mert lehet, hogy még néhány, ezzel kapcsolatos információ nem került napvilágra. Türelem!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Ma a spontán megközelítés az, ami a jó úton tarthatja kapcsolatukat, így semmiképpen se bonyolódjon bele egy-egy helyzet kielemezgetésébe. Vegyen mindent kicsit lazábban a szokottnál, kedves Szûz, engedje el magát és élvezze a szerelmet. A többi ráér majd holnap is...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Könnyen meglehet, hogy a mai napon családjával, kedvesével azon monfordírozna, ideje lenne kicsit gatyába rázni otthonukat, esetleg elvégezni néhány apróbb átalakítást, vagy lecserélni a jelenlegi bútorokat, dekorációt. Mivel mindenki máshogy képzeli el a változást, nem valószínû, hogy ma érdemben dûlõre is jutnak az ügyben, így alkalmasint érdemes a végleges döntést másnapra halasztani, amikorra is aludtak már rá egyet mindannyian.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szerelmes időszak köszönt be az életedbe, ha az alábbi 3 csillagjegy valamelyikébe tartozol!

Szerelmes időszak köszönt be az életedbe, ha az alábbi 3 csillagjegy valamelyikébe tartozol!

A nyár második hónapja csodálatos szerelmet, rózsaszín fellángolást, szívbizsergető napokat ígér egyesek számára. Nézd meg, hogy melyek azok a csillagjegyek, melyek júliusban 3 méterrel a föld fölött fognak járni a boldogságtól!

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Nehéz lesz ma eldöntenie, hogy az eszére, vagy inkább a szívére hallgasson-e, kedves Vízöntõ. Akármelyik is tûnne pillanatnyilag logikusnak, semmiképpen se hamarkodja el a döntést, amíg egy kicsit is bizonytalan valamiben. A szerelem néha egy igen idegõrlõ türelemjáték tud lenni, azonban, mint az élet más területein is, itt is mindenre megvan a helyes megoldás, csak néha nehéz megtalálni. Ne adja fel, sikerülni fog!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai nap folyamán egy új szintre juthat kapcsolata, esetleg egy barátság könnyen romantikus töltettel kezd bírni, esetleg hirtelen teljesen bele is szerethet az illetõbe. Mielõtt teljes odaadással belevetné magát egy ilyen jellegû kapcsolatba, s elkötelezné magát, adjon még egy kis idõt a dolognak, hogy még jobban megismerje rajongásának újdonsült tárgyát! Mindez azért is szükséges, mert lehet, hogy gondolatait beárnyékolja most az érzelmeibõl fakadó idealizmus, így lehet, most nem lát tisztán bizonyos dolgokat, melyek késõbb fontosak lehetnek.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!