Ikrek

Ne hagyja, hogy a munkától, vagy más ügyek folytán az önben felhalmozódott feszültség áttevõdjön otthonára, szerelmi életére is. Ezt néha nehéz elérni, mégis kívánatos lenne, mert egy gyengéd érzelmeken alapuló kapcsolat mindig érzékenyebb, s éppen ezért sérülékenyebb is az ilyesmivel szemben.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ma rendkívül jól haladhatnak szerelmi téren a dolgok, bár kissé vontatottnak, lassúnak tûnhetnek egyes folyamatok. A szerelem néha türelemjáték, s talán pont ez adja végül a beteljesülés pikantériáját, így nem érdemes sürgetni semmit. Élvezze ki a jelen pillanatait is, kedves Kos!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-05

Mérleg

Ne próbálja ma logikusan megközelíteni azt, amin összekülönböznek párjával, mert ebben a vitában inkább az érzelmek lehetnek hangsúlyosak, mint a józan ész, így csakis ronthat a helyzeten, ha észérvekre hivatkozik. A legkönnyebben úgy jöhet ki a dologból, ha megpróbálja átérezni kedvese szemszögébõl a dolgot, s ahhoz idomulva prezentálni véleményét.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: