Skorpió

Egy jelenlegi, kapcsolati dilemma, meglehetõsen frusztrálttá teheti, így kisebb összekülönbözésekre, vitákra kerülhet ma sor. Bármennyire is nagy a kísértés, hogy ragaszkodjon véleményéhez, mégis inkább engedje el a dolgot, ha úgy látja, hogy kezd a béke rovására menni a beszélgetés. A szerelmük többet ér, mint az, amin épp a vita folyik! Talán majd máskor esetleg érdemes visszatérni a dologra, ha tényleg annyira fontos...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma rendkívül sokat árulhat el, akár akaratán kívül is arról, mi lakozik a szíve legmélyén! Ne féljen kifejezni érzéseit, mert lehet, hogy az õszinteség, az álarc levetése, sebezhetõbbé teszi az embert, de egyben erõsebbé is, hiszen, hihetetlen bátorságról és tartásról tesz tanúbizonyságot az, aki nem fél önmaga lenni!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy csavarja el a leggyorsabban a pasik fejét

Vízöntő

Ma igencsak önre törhet a vágy egy kis kényeztetés után, amit szinte lehetetlen lesz takargatnia, így ne is igen tegye, kedves Vízöntõ, inkább próbálja meg megtalálni és rávenni a megfelelõ partnert arra, hogy nagyon megérheti neki, ha ma úgy kedveskedik önnek, ahogy azt szeretné!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: