Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Meglehet, hogy akit szeret, ma meglehetõsen felborzolja a kedélyeket, s ez kissé frusztrálttá és gondterhelté teheti kapcsolatukat. Talán a türelme fogytán, vagy esetleg úgy gondolja, hogy amit párja szajkóz az, az ön számára mindig is egyértelmû volt és még csak beszélni is felesleges róla. Akárhogy is, legyen ma nagyvonalú és elégítse ki párja minden, a dolgok újrabeszélésére irányuló igényét, kedves Bak, hogy fennmaradhasson a béke és harmónia önök között.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma némi ingadozást tapasztalhat, melynek következtében, nehezen ítélheti meg jelenlegi helyzetét, azaz, hogy elégedett-e, vagy sem azzal, ahogy jelenleg él. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát, az sokat segíthet abban, hogy világosabban lássa, merre tart!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bika

Egy tökéletes világban, ahol az ember azt csinálhat, amit csak akar, jutna idõ bármennyi romantikázásra kedvesével, ám a valóságban most szükséges lehet elõtte végeznie a sokszor unalmas napi kötelezõkkel. Igyekezzen mielõbb elvégezni velük, akkor még lehet esély, hogy megmentse a napot és azzal tölthesse a hátralévõ részét, akit szeret. Teendõi közepette pedig tervezzen és álmodozzon nyugodtan erõsen erotikus töltetût, ugyanis szerencsés körülményeket jeleznek most etekintetben a csillagok, így nagy esély van a beteljesülésükre!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Életében ma elõtérbe kerülhet a mozgás, melyet mindegy, hogy valósít meg, csak csinálja és élvezze, mert kulcsfontosságú az egészségmegõrzésben! Pénzügyeivel kapcsolatos aggodalmaira a legjobb orvosság, ha már a gondok észlelésekor rögtön a megoldásukra koncentrál. Tegye azt, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a csillagjegyű partner illik hozzád legjobban a horoszkópod szerint

Ez a csillagjegyű partner illik hozzád legjobban a horoszkópod szerint

Kiszemelted már az igazit? Szexi a haja és kockás a hasa? Jó a testfelépítése és gondozott a szakálla? Ez sem rossz, de az igazi megtalálásban a személyiség sokkal nagyobb szerepet játszik. Mutatjuk, horoszkópod szerint milyen csillagjegyű pasik illenek h

Cikkajánló Tovább olvasom

Halak

Ma egy kínos pillanat adódhat szerelmi életében, melyet hirtelenében egy torz mosollyal, esetleg zavarodott beszéddel próbálhat leplezni. Amint megához tér az elsõ sokk után, mindenképpen kezdeményezzen az ügyben egy õszinte beszélgetést az érintettel, hogy még azelõtt tisztába tegyék a dolgokat, mielõtt a kínos szituáció nagyobb félreértések és konfliktusok kialakulásához vezethetne. Jobb lesz így mindkettõjüknek!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma bármibe is fog, az hosszútávon kamatozik majd, kedves Halak, így a mai nap ideális lehet a produktív tevékenységek végzésére, befektetések indítására, esetleg a kertészkedésre, vagy egyáltalán bármire, amiben növekedést szeretne látni az elkövetkezendõ hetek során. A nagy eredmények mindig stabil alapon nyugszanak, s ma ennek megteremtését segítik az univerzum energiái!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

A mai napon ne kapkodjon el semmit a szerelem terén, kedves Ikrek, ha azt akarja, hogy valóban szilárd alap jöjjön létre kapcsolatuk további fejlõdéséhez. Igyekezzen gyengéd és türelmes lenni, valamint gondoskodjon arról, hogy kedvese minél inkább élvezze most az önnel töltött perceket, hisz egy jó szerelmi kapcsolatnak mi más is lehetne az alapja. Ha pedig õ élvezi az együttlétet, akkor garantáltan ön is fogja!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy baráti összejövetelre kerülhet sor, amelynek alkalmával nagyon is jól fog szórakozni, ráadásul most a kellemes perceket még jobban feldobhatja egy kínálkozó, üzleti, vagy más egyéb szakmai lehetõség is, ami ráadásul most egy igen váratlan irányból érkezhet, így igazán izgalmas napnak nézhet elébe, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kos

Meglehet, hogy elfelejtett valamit, esetleg nem teljesített egy, kedvesének tett ígéretet, aminek pótlásának éppen itt lehet az ideje, mielõtt a dolog konfliktushoz vezetne. Ettõl függetlenül a vidámság jellemezheti napjukat, amikor is remekül megy majd az együttmûködés, munkamegosztás önök között. Élvezzék ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része, mely abból adódhat, hogy egy régi barátja, vagy szerette látogatást tesz önnél, melynek során a parázs eszmecsere mellett, érzelmek is szóba kerülhetnek. Ha ez megtörténik, jól fog esni ez a kis lelki fröccs önnek is, hiszen gyakran nem adatik meg az embernek, hogy egy kicsit befelé koncentráljon eme rohanó világban, így még értékesebbek az ilyen pillanatok, találkozások.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Mérleg

Ha az ember örökké aggódik valamiért, akkor annak csak állandó szorongás lesz a vége, ami elõbb, vagy utóbb, de feszültségeket okoz egy kapcsolatban, különösen, ha az a kapcsolat olyan gyengéd és érzékeny természetû, mint a szerelem. Nézze midig a jó oldalát mindennek, kedves Mérleg, ami a párjával, szerelmükkel kapcsolatos, akkor meglátja, sokkal fényesebben és tovább süt majd önre a nap!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Egy érdekes tanulmány, vagy új információ felvillanyozhatja, s máris arra késztetheti, hogy nekilásson terveinek. A mai ideális nap lehet a fejlõdésre, annál is inkább, mivel társas kapcsolatai is stabilnak és támogatónak tûnnek minden téren. Élvezze, hogy fut a szekér, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-02 - A mai napon kissé nehézkesnek, már-már tehernek érezheti párkapcsolatát...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-02 - A mai napon kissé nehézkesnek, már-már tehernek érezheti párkapcsolatát...

Igyekezzen ma inkább nem is foglalkozni mélyebben semmivel, csak elengedni magát és relaxálni, amikor csak lehet. Meglátja, ha alszik rá egyet, holnapra már sokkal világosabban és jobb színben lát majd mindent!

Cikkajánló Tovább olvasom

Nyilas

Önmagában nem baj, ha az ember eltérõ véleményen van, mint kedvese, kiszemeltje, és ha bölcsen elkötelezte magát a béke és a harmónia mellett az ember, igaza állandó bizonygatása helyett, akkor minden körülmény adott az olyan kompromisszumok megteremtésére, amik elõbbre visznek egy kapcsolatot. A közös álmok és célok kialakítása nagyon fontos, s mindketten kell, hogy küzdjenek azok eléréséért is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma új és érdekes emberekkel ismerkedhet meg egy rendezvényen, esetleg munkahelyén, vagy oktatási intézményben, akik nagy hatást gyakorolhatnak önre, szakmailag és baráti értelemben egyaránt. Ragadja meg a lehetõséget, s cseréljen velük elérhetõséget!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Hallgasson arra, amit szíve diktál, kedves Oroszlán és semmiképpen se bonyolódjon bele egy kapcsolatba, pusztán a vonzalom miatt. Bármennyire is nehéz, sok fájdalomtól és szenvedéstõl óvhatja meg magát, ha így tesz, így semmiképpen se kockáztassa szívét egy röpke kaland kedvéért. Van, aki sokkal komolyabban szereti önt, mint amennyire bármikor is szeretné a kísértés tárgya!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Egy társadalmi eseményen ma nagy eséllyel megpillanthat valakit, akit már jó rég nem látott. Akár pozitívan, akár negatívan szemléli is az õ visszatérését, nyilatkozzon most arról nagyon szûkszavúan, ugyanis váratlan fordulatok következhetnek vele kapcsolatban, melyeket könnyebb lesz úgy kezelnie, ha egyelõre objektíven, pártatlanul áll ismerõse feltûnéséhez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

A mai napon megkísérelheti átlépni valakivel szemben a határt, akit nagyon szeret, s ez meglehetõs kockázattal járhat. Lehet, hogy még nem áll készen szerelme arra, hogy megtegyék ezt a lépést, s csak még jobban elzárkózhat öntõl, ha meggondolatlanul cselekszik, hiába is szívbõl jövõ a szándék. Igyekezzen ezért alaposan kipuhatolni, hogy mennyire fogékony ötletére partnere, mielõtt bármit is lépne.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Egy közeli barátja, esetleg szeretõje, vagy kedvese, egy igen nagy titkot oszthat meg önnel, ami igencsak felvillanyozhatja. Bármennyire is tûnjön izgalmasnak, ami most a tudomására jutott, a kísértés nagysága ellenére is, õrizze meg a titkot, különben nagy botrány kerekedhet abból, ha most bárkinek is elárul valamit, így ezt semmiképpen se tegye, kedves Rák, maradjon ez önök között.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

A mai napon, kifejezetten több törõdésre, odafigyelésre és fõleg, odaadásra vágyhat párjától, esetleg még csak kiszemeltjétõl, amit nem is biztos, hogy õ most megadhat önnek, ráadásul még csak nem is önhibájából. Éppen ezért legyen kicsit elnézõ vele, kedves Skorpió, és inkább segítse abban, amin épp munkálkodik, hisz ez nem a kapcsolatuk ellaposodásának, csupáncsak az átmeneti és jórészt külsõ tényezõkbõl fakadó idõhiánynak a jele.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ha egy befektetésben, esetleg ingatlanvásárlásban gondolkodott mostanság, nos, a mai ideális nap lehet a választásra, vagyis az ez irányú elsõ lépések megtételére, de még az azonnali vásárlásra is! Hallgasson tévedhetetlen szimatára és csapjon le az adód lehetõségekre!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Vannak olyan pillanatok minden kapcsolatban, kedves Szûz, amikor is többet árthat, mint használhat az, ha az ember õszintén kifejezi aktuális érzéseit, persze, ez nem azt jelenti, hogy el kellene titkolnia õket, csupán azt, hogy talán érdemesebb lenne egy, a mostaninál megfelelõbb pillanatban kifejezésre juttatni, mit is érez mostanában. Két különbözõ ember között az egyensúly mindig érzékeny, így a legfontosabb, hogy azt sikerüljön megõrizni hosszútávon.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma ideje nagy részét családi, baráti körben töltheti, ami igencsak hiányozhatott már önnek, kedves Szûz! Menjenek ki egy kicsit a szabadba, kiránduljanak, vagy éppen váltsanak jegyet egy koncertre, mozira. Akárhogy is, ez egy nagyon boldog és élvezetes nap lehet, hisz azokkal lehet, akiket igazán szeret. Az már csak hab a tortán, hogy most annál inkább felhõtlenül érezheti magát, mivel karrierje, valamint pénzügyi helyzete is stabilnak látszik. Jó szórakozást!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vízöntő

Ma kissé úgy érezheti, egyre inkább lanyhulóban van az ön és kedvese közti párbeszéd hatékonysága. Ha párja kommunikációjának javítására nem is, de sajátjára tehet kísérleteket, mégpedig azzal, ha igyekszik nem mindjárt, mindig kimondani azt, ami egybõl az eszébe jut, hanem minden fontosabb megnyilvánulása elõtt vesz egy mély lélegzetet, és ha másodszorra is úgy érzi, szívbõl jön, amit mond, csak akkor önti szavakba gondolatát. Jelentéktelen apróságnak tûnhet, de higgye el, sokat segíthet az ilyen helyzetekben, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma legyen a kapcsolatápolásé a fõszerep, kedves Vízöntõ, ugyanis a mai nap különösen kedvez az ilyesminek. Ha van rendezetlen ügye valakivel, beszélje meg vele szemtõl szembe a dolgokat, s meglátja, este sokkal, de sokkal nyugodtabban fekhet majd le, mint ahogy reggel felkelt.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

0