Ikrek

A Mars és a Merkúr együttes hatásai miatt, most nagy eséllyel keveredhet kisebb-nagyobb vitákba szerelmével, melyeket ezúttal jobb lenne elkerülni, ugyanis, ha tüske marad miattuk valamelyikükben, az akár hosszútávon fennmaradó feszültségekhez is vezethet, így tegyen meg ma mindent a béke érdekébe, s azért, hogy hamar, újra egy oldalon álljanak kedvesével.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A mai napon feltámadhat önben az ösztön, hogy minél inkább szaporítsa életében az olyan pillanatokat, melyek közelebb hozzák egymáshoz önt és szíve választottját, ez azonban nem is olyan könnyû feladat a mai, rohanó világban. Éppen ezért, ha ilyesmiben gondolkodik, akkor elsõként igyekezzen minél többször olyan helyeket felkeresni kedvesével, kiszemeltjével, ahol senki sem zavarhatja meg önöket, s így van idejük egymásnak megnyílni, kibontakozni, ugyanis, már önmagában ez sokat erõsíthet egy kapcsolaton!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed elárulja, melyik a legértékesebb jellemvonásod

Mérleg

Ha létezik tökéletes idõpont arra, hogy felfedje valósi érzéseit azelõtt, akit szeret, az ma van, kedves Mérleg! Ma szenvedéllyel és érzelmekkel telhet meg beszéde, amibõl a szavak értelmezése nélkül is kitalálná kedvese, mit is érez iránta. Használja ki ezt a napot arra, hogy feltárja érzéseit és megbeszéljék esetleges nézeteltéréseiket, ugyanis közel, s távol a mai nap a legjobb az ilyesmire!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: