Ikrek

Azt érezheti, hogy mintha változásnak indultak volna a dolgok ön és szerelmi partnere között, valahogy mégsem éli most meg mélyen érzelmileg a helyzetet. Ahelyett, hogy aggodalmaskodna, kicsit olyan, mintha szíve szerint örülne is a látszólagos érzelmi függetlenségének. Ne hajózzon azonban túl messzire! Nem is hinné, milyen hamar újra azon kapja majd magát, hogy már megint egy bizonyos illetõ felé járnak gondolatai...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Igyekezzen ma némileg leegyszerûsíteni a szívügyeivel kapcsolatos gondolatait, kedves Kos, ugyanis, mintha kissé túlságosan is bonyolultak volnánk mostanában. A lényeg: szereti, vagy nem szereti. Talán kicsit bonyolultabb, de higgye el, nem sokkal. Koncentráljon arra, ami jó, ha meg akar beszélni valamit, beszélje meg, s inkább egy kellemes esti összebújásban gondolkodjon, mint, hogy esetlegesen milyen problémáik lehetnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogy alakul szerelmi életed Februárban? – Kiolvastuk a csillagokból!

Mérleg

Még ha ma mesés, esetleg buja gondolatai is támadnának nap közben kedvesével kapcsolatban, azokat egyelõre igyekezzen talonba tenni és a napi kötelezettségeire koncentrálni, még, ha most ez nagyon nehéz is, kedves Mérleg. Tény, hogy a romantikus gondolatok elhalasztása nem szerencsés, de, ha nem így tesz, akár komoly komplikációkkal is számolhat a jövõben, munkáját illetõen. Ne kockáztasson. Terelje figyelmét, akkor hamarabb eljõ a várva-várt pillanat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: