Nyilas

A mai napon hatalmába kerítheti az érzés: szerelemben, háborúban mindent szabad! Most már csak az a lényeg, hogy össze ne keveredjen a kettõ. Ha féltékenység törne tehát hirtelen önre, semmiképp se kérje számon rögtön szerelme tárgyán a történteket, mert lehet, hogy csalókák meglátásai, elõbb járja kicsit körül a témán, hogy megbizonyosodjon róla, van mit félreérteni. Ha nincs, ne is feszegesse tovább a dolgot, hanem nyugtázza és örüljön, hogy jó lett a dolog vége, ha viszont van, akkor se direkt megoldásokban gondolkodjon, mert azzal csak az ellenlábasa malmára hajthatja a vizet. Mindig az ész és a türelem gyõz a háborúban is, és ami ugyebár ott igaz...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai napon a Nap és a Hold együttes mozgásának befolyása által, kissé sebezhetõbbé válhat érzelmileg a szokásosnál, ezért tartózkodóvá válhat párja, kiszemeltje irányába, ami nincs túl jó hatással kapcsolatuk fejlõdésére. Talán lehet, hogy jobb lenne, ha a kockázat ellenére, mégiscsak szabadjára engedné aktuális érzelmeit, hisz, ha termékeny talajra hullnak kedvesében, akkor sokat erõsíthetnek kettejük bizalmi viszonyán, ha viszont nem, talán érdemes elgondolkodni azon, hol romolhatott meg kettejük kommunikációja, rendülhetett meg az egymásba vetett hit. Ha ijesztõ is a teszt, elvégzése idõszerû lehet és nagy pozitív, vagy esetleg negatív változásokat hozhat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-22

Rák

Egy kapcsolat, akár egy élõ organizmus, folyamatosan épül, felfelé éppúgy, mint lefelé, így, ha az ember az egyik részére koncentrál, a másik elhanyagolódhat. A mai nap kihívása az lesz, hogy meglelje, mely részek szorultak háttérben mostanában a kapcsolatukban, azaz, hogy mire érdemes koncentrálni ahhoz, hogy újra minden tökéletes legyen. Ha ma szemfüles, elõbb jöhet az élvezetes rész, mint gondolná!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: