Skorpió

A mai napon egy remek kis program kerülhet képbe, amin mindenképpen ildomos lenne részt vennie, annál is inkább, mert az a hangulat, mely ott ragad majd önre, egészen éjjel kitart, s igen jó hatással lehet szerelmi életére! Igyekezzen most nem azzal törõdni, mennyi mindennel kéne még végezni, csak engedje el magát, és hagyjon mindent a maga ritmusában folyni. Inkább részese, mint irányítója legyen most az eseményeknek, mert néha kell egy kis lazítás, kedves Skorpió.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Skorpió, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Szűz

A mai napon egészen szokatlan vonzalmat érezhet egy illetõ iránt, aki, bár eddig sem volt közömbös az ön számára, ma mégis jobban vonzhatja még a szokásosnál is, hogy szinte alig bírhat uralkodni magán. Ha zöld utat kap, akkor is csak úgy engedjen utat túlcsordult szenvedélyének, ha biztos benne, hogy akit leteper, abban is hasonló tûz lobog, különben, az élvezet ellenére, végül csak egy rossz élménnyel gazdagodnak mindketten.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

A mai napon önnek kell az erõsebbnek és okosabbnak lennie, kedves Szûz! Az ön körül lévõk ma teljesen elveszthetik a fonalat, sõt, könnyen pánikba is eshetnek a jövõt illetõen, így szüksége lesz minden erejére és gondolatára, hogy összetartsa a többieket, megóvva a közösséget és a dolgok rendes menetét a teljes széteséstõl. Szerencsére, ön olyan, akár egy szikla, mely két oldalra tereli a folyót, s így, bár sokszor kívülrõl nem is látszik, viszont ilyen helyzetekben ragyogóan megmutatkozik elképesztõ lelki ereje, hûsége és kitartása, így biztosan állni fogja a sarat!

Keddi Horoszkóp - Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor...

Vízöntő

Amennyiben jelenleg pár nélkül él, a mai napon valakihez igencsak közel kerülhet hirtelen, ám mégsem jön ki kellemetlenül a szituáció, sõt... Éppen ellenkezõleg! Ma dzsókere lehet a nyíltság és a rámenõsség, kedves Vízöntõ, s ki tudja, talán, mire eljõ a tavasz, már azon kapja magát, hogy szerelmesen, álmodozva énekelgethet a cseresznyefa alatt...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

A mai nap, mindennél jobban vágyhat egy kis nyugalomra, pihenésre, kedves Vízöntõ, így ne is rendelje alá minden idejét a tennivalóknak, s amint lehet, pihenjen, olvasgasson, sétáljon egy kicsit, vagy csak egyszerûen, aludjon egy nagyot. Az este, amennyiben kimozdul otthonából, úgy kifejezetten, izgalmasan alakulhat, így biztosan nem ártana elõtte egy kis délutáni szunyókálást megejtenie!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: