Nyilas

Annak ellenére, hogy ma vére arra ösztönzi, hogy csináljon valami vad, szenvedélyes dolgot szerelmi életében, most bölcsebb lenne mégis az óvatosság. Ez nem azt jelenti, hogy le kellene mondani erotikus vágyairól, csupán azt, hogy azok megéléséhez megfelelõ partner is kell, hogy olyanok legyenek, amilyenekrõl álmodozik, ez pedig nem biztos, hogy adott, s, minél inkább erõltetné a dolgot, annál inkább nem sikerülhet, ami végül frusztrációhoz vezethet. Csökkentse eleinte e tétet, elégedjen meg kevesebbel, aztán még ki tudja, mit hoz az este!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Egy szerelmi kapcsolatban akkor is fontos összezárni, ha baj van, különösen, ha kívülrõl próbál valaki ellenébe menni szerelmüknek. Legyen most éber és szemfüles e téren, kedves Oroszlán, mert könnyen meglehet, hogy a baj észrevétlenül közeledik!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik ezen az 5 csillagjegyen

Rák

A mai nap nagy kérdése az lehet, hogy vajon hogyan tovább? Adjon-e még egy esélyt a jelenlegi felállásnak, vagy esetleg érdemes lenne, ha csak ideiglenesen is, de változtatnia stratégiáján, hogy elõrelépést érjen el szerelmi téren, akár párjánál, akár egy, még alakuló kapcsolatában. Bárhogy is dönt, ma sikerrel járhat e téren!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: