Ikrek

Az embernek sohasem könnyû szembenéznie a saját félelmeivel, ám most mégis erre kényszerülhet, kedves Ikrek, amikor is csak apránként, szinte lépésben tud csak haladni szerelmi téren. A kitartás az, ami most meghozza gyümölcsét, így ne adja fel! Ha most összeomlik, az sokat rontana a helyzeten, elbizonytalanítva szerelmével közös jövõjüket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Nagyobb bátorság kell ahhoz, hogy valaki megoldani akarjon egy problémát, mint ahhoz, hogy egyszerûen elmeneküljön elõle. Ez utóbbi azért sem tanácsos, hisz, ha az ember mindig elkerüli azt, amiért igazán küzdeni kell, sohasem lesz a maga ura. Küzdjön meg szerelméért és a közös boldogulásukért, boldogságukért!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-10

Mérleg

Ha most megpróbálná direktbe egy adott, önnek tetszõ irányba terelni szerelmi életét, ne pazarolja ilyesmire energiáit, mert most ezzel, kis eséllyel érhet csak célt, sõt! Hagyatkozzon inkább a sors akaratára és inkább spontán énjét részesítse elõnybe tervezõ természete helyett. Szerelmesnek lenni mindig kockázatos, de pont ettõl olyan izgalmas! Tegyen fel egy lapra mindent, akár mindent, vagy semmit alapon, s várja ki, mit dob a szerencsekerék!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ön és partnere közt nézeteltérés támadhat a pénzügyeiket illetõen, kedves Mérleg. Lehet, hogy ön elkölteni szerette volna azt, ami párja befektetni szándékozott. Ez a kis nézeteltérés azonban jó véget ér, hiszen kidolgozhatnak egy konstruktív pénzügyi tervezetet is, amiben mindkettejük vágya teljesülhet, valamit megtanulhatják, hogyan is mûködjenek együtt és kezeljék helyesen összezörrenéseiket.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: