Nyilas

Lehet, hogy ez kissé túl konzervatívan hat, ám ma mégis igyekezzen mindinkább önmagába nézni, s vizsgálódni szerelmi életével kapcsolatosan, különösen atekintetben, álmai és vágyai még mindig összhangban vannak-e a realitással. Ez nagyon fontos, hisz néha az ember csak azért érzi boldogtalannak magát, mert egész egyszerûen egy álomképbe szerelmes, nem pedig abba, aki az oldalán áll, s, ha nem egyezik a kettõ, elõbb-utóbb csak nyûglõdés lesz a kapcsolat mindkettejüknek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Nyilas, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma, néhány meglepõ, ám mégis jólesõ, pozitív visszajelzés által igencsak sokat fejlõdhet önbizalma, ami hamar látszani fog vonzerején is. Rég nem érezhette magát ilyen jó formába, mint most. Használja ki a jó szelet és csábítson, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Horoszkópod megmutatja, mi voltál az előző életedben

Rák

Elõfordulhat, hogy esetleg nehezen beszél még kedvesének bizonyos érzéseirõl, ám ma sokat enyhülhet ez a feszengés, ami által eljuthatnak akár egy igen tartalmas és egyben nagy eredményeket, elõrelépést hozó beszélgetésig. Ha így adódna, legyen rendkívül bátor és kezdeményezõ, hogy alaposan átbeszélhessenek mindent! Ez nagyon jót fog tenni kapcsolatuknak, kedves Rák, majd meglátja!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: