Nyilas

Ma kissé ellentétes jeleket kaphat szerelmi téren, ami érthetõ módon, vegyes érzelmeket indíthatnak el önben, talán nem is tud mire vélni bizonyos dolgokat. Hagyjon kicsit leülepedni mindent, s próbálja meg a tapasztaltakat összefüggéseiben, egységben vizsgálni, de legalább is, semmiképpen se az aktualitásokból induljon ki! Rakja össze a szerelmi kirakóst, kedves Nyilas, lehet, hogy a kirakott képen nagyon meg fog lepõdni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Meglehet, hogy érzelmileg ma igen intenzív pillanatokat élhet át, amik felkavarják, persze a jó értelemben, kedves Oroszlán, ugyanakkor mégsem biztos a jelekben. Kapcsolja be csalhatatlan ötödik érzékét! Mit súg a szíve, mit akarhatnak ma öntõl?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-10-22

Rák

A mai napon rendkívül vágyhat arra, hogy kedvesével minél több idõt tölthessen. Ezt a legkönnyebben úgy érheti el, ha minél inkább igyekszik tevékenységeiben a maximalizmus helyett, csak arra szorítkozni, hogy, ami tényleg halaszthatatlan, vagy muszáj megcsinálni, csak azt hajtsa ki, minden mást napoljon. Legyen szerelmes a napjuk, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: