Ikrek

Ma kissé kevésbé mutathatnak érdeklõdést kedvesével egymás dolgai iránt, ami nem feltétlenül jelent bajt, csupán egy állapot. Ne türelmetlenkedjen, kedves Ikrek, érezni fogja, mikor jött el újra az a pillanat, amikor ismét megnyithatja szívét szerelmének! Ami késik, nem múlik, s most csak fokozhatja az élvezetet a várakozás, ha csak nem kezd el mérgelõdni rajta. Fogja fel úgy az egészet, mint egy szerepjátékot!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Még a legegészségesebb szerelmi kapcsolatban is adódhatnak dilemmák, melyeket nehezebb kezelni, ez teljesen természetes dolog. Elsõ lépésként ügyeljenek a kommunikációs csatornák megõrzésére, azaz semmi duzzogás, vagy félrevonulás, másodszorra pedig legyenek megértõek és rugalmasak, akkor hamar túl lesznek a problémán!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A mai napon hatalmába kerítheti az érzés: szerelemben, háborúban mindent szabad! Most már csak az a lényeg, hogy össze ne keveredjen a kettõ. Ha féltékenység törne tehát hirtelen önre, semmiképp se kérje számon rögtön szerelme tárgyán a történteket, mert lehet, hogy csalókák meglátásai, elõbb járja kicsit körül a témán, hogy megbizonyosodjon róla, van mit félreérteni. Ha nincs, ne is feszegesse tovább a dolgot, hanem nyugtázza és örüljön, hogy jó lett a dolog vége, ha viszont van, akkor se direkt megoldásokban gondolkodjon, mert azzal csak az ellenlábasa malmára hajthatja a vizet. Mindig az ész és a türelem gyõz a háborúban is, és ami ugyebár ott igaz...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: