Ikrek

A mai napon, kifejezetten társaságkedvelõ lehet, ami nagyban elõsegítheti egy gyengéd kapcsolat kialakulását. Lezajlódhat ön és kedvese, vagy talán még csak kiszemeltje között egy fontos beszélgetés, a közös jövõjüket illetõen, ami igen izgalmassá teheti a napot. Igyekezzenek minél stabilabb alapot kiépíteni, mielõtt meglépnék a következõ szintet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A jelenlegi szerelmi életére, vagy annak változásaira vonatkozó tervei, most jelentõsen eltérhetnek a valóságtól, mondhatni, valahogy nem így képzelte az egészet. Ennek két oka lehet: vagy nem a megfelelõ partnerrel van együtt, vagy tervei túlzóak, talán mindkettõ. Döntse el, hogy mit szeretne és apró lépésenként vezesse be újításait, hogy menet közben legyen elég ideje realizálni vágyait, akkor biztosabban célt érhet, legyen az bármi is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed alapján meg van neked is a lelki társad, de nem az, akire gondoltál!

Mérleg

A mai napon fontos lehet, hogy, ha bármi megingást is érzékel kapcsolatában, most csakis visszafogottan közelítsen szerelme tárgyához, s türelmesen hallgassa végig, mi nyomja a szívét, mit is érez most, s miben látja a helyzet megoldását. Biztosítsa támogatásáról, segítsen neki, s igyekezzen minél több mindenben tanácsot adni, ha esetleg közvetlenül most nem segíthet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: