Ikrek

Ma kissé bizonytalan lehet, aminek folytán, míg az egyik pillanatban úgy érzi, túl gyorsan haladnak a dolgok, addig a másikban, mintha csak vánszorogva haladna elõre kapcsolatuk. Próbálja meg fejben leegyszerûsíteni a dolgokat, s csak kapcsolatuk általános állapotára koncentrálni, akkor könnyebb lehet meghatározni, mi is most akkor a fõ irány.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ma nagyon izgatott lehet egy szerelmi ügy miatt, ami arra ösztönözheti, hogy esetleg, valami butaságot csinál. Nem baj, ha kicsit belepirul a dologba, még talán jót is tesz a kapcsolatuk további fejlõdésének, csupán csak arra ügyeljen, hogy azért ne essen túlzásokba.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 19. csütörtök – Mérleg, Halak, Rák, Kos, Bika, Oroszlán, Nyilas, Ikrek, Kos, Szűz

Mérleg

Nézzen mélyen a szívébe, s meg fogja találni a helyes választ a kérdéseire, kedves Mérleg! Szeretni a világ legegyszerûbb dolga, ám ellene harcolni a legnehezebb. Csakis azon az úton érdemes járni, ami boldoggá teszi az embert, így sohase térjen le róla, még akkor sem, ha átmenetileg egy másik könnyebbnek tûnik. Az igazán értékes dolgokért mindig meg kell küzdeni!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: