Ikrek

Ma képtelen helyzetekbe keveredhet, aminek könnyen káosz és fejetlenség lehet a vége, az pedig semmiképpen sem elõnyös, különösen szerelmi téren, így sürgõsen meg kell oldania ezt a helyzetet. Legyen tapintatos, de ugyanakkor rámenõs is, kedves Ikrek, mert ez az a szexi koktél, aminek senki sem tud majd ellenállni!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Érdekes összefüggés, mégis igaz, hogy bizony néha a békéért is meg kell küzdeni, különösen, egy olyan érzékeny területen, mint egy szerelmi kapcsolat! Ennek megfelelõen, ma nagy türelemre és konfliktuskezelõ képességére is szüksége lehet, ha este úgy akar nyugovóra térni, kedves Kos, hogy bizton maga mellett tudhatja még azt az embert, akit szeret. Hozza meg a szükséges áldozatot, hogy így legyen! Megéri!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma egy rendkívül õszinte beszélgetésre kerülhet sor ön és kedvese, esetleg még csak kiszemeltje között, aminek akár pozitív, de sajnos negatív irányba is jelentõs végkifejletei lehetnek. Bárhogy is végzõdjön ez a beszélgetés, legyen jó, vagy rossz, a lényeg, hogy az õszinteség mindig megtérül! Fogadja el, amit hoz a sors, s lépjen túl a dolgokon, vagy éppen, ha szerencsés a végkifejlet, élvezze, ami megadatott önnek!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: