Ikrek

Meglehet, hogy valaki megpróbálja meggyõzni szerelmi életével kapcsolatban valamirõl, aminek ön éppen az ellenkezõjét érzi. Ezt persze akár jó szándékból is teheti, hogy ne érje sérülés, vagy csalódás önt, de az is lehetséges, hogy más érdekek vezérlik abban, hogy lebeszélje a megtenni kívánt lépéseirõl. Próbálja meg kihámozni a szavaiból, melyik verzió a valós, vagy legalábbis, mindenképpen fenntartásokkal fogadja, amiket mond.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ma igyekezzen spórolni szerelmi energiáival, különben azok egészen kimerülhetnek addigra, amikor ténylegesen szükség lenne rájuk, s még a végén a nagyra törõ tervek egy átaludt éjszakába torkollanak a lepedõ-akrobatika helyett. Ne izgassa magát, amíg nem jött el a pillanat, kedves Kos!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-19 - Szerelmi élete ma kifejezetten mozgalmas lehet...

Mérleg

A mai napon, bármit is lép szerelmi téren, annak biztosan, hosszútávú hatásai lesznek. Ennek megfelelõen, ideális lehet a mai nap arra, hogy egy új fejezetet nyisson életében, esetleg lezárja véglegesen a múltat, vagy éppen, egy komoly és nagy lépésre szánja el kedvesével magát. A döntés az ön kezében van, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: