Nyilas

Itt lehet az ideje, hogy feltegyen magának néhány alapvetõ kérdést jelenlegi szerelmi életével kapcsolatban, kedves Nyilas! Valóban sikerült kihozni a legtöbbet jelenlegi kapcsolatából? Sikerült már megélnie legfõbb vágyait és álmait? Ha ezekre, egyelõre nemleges, vagy bizonytalan a válasz, ma érdemes lépéseket tenni azért, hogy hamarosan igenre változzon! Élje meg álmait, ne csak álmodja az életét!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A bizalom, kedves Oroszlán, mindenképpen a legfontosabb tényezõk egyik, melyek összetartanak két embert, s különösen igaz ez a szerelemre, ha tehát meginog, az nagy bajok elõrejelzõje lehet. Igyekezzen helyreállítani, ami tönkrement, vagy elveszni látszik kapcsolatukból, s magában is rendezze mindenképpen a dolgokat, hogy újra stabil alapokon nyugodhasson szerelmük.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-26

Rák

Ma meglehetõsen fontos mondanivalója lehet szerelmének, kedves Rák, aki azonban most nem biztos, hogy kellõképpen befogadó képes, vagy éppen készen áll arra, amit mondani szeretne, így a siker korántsem garantált. Talán érdemes lenne ezen megfontolásokból, elhalasztani máskorra a dolgot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: