Ikrek

Meglehet, hogy ha egy kérdést szegez ma szerelmének, akkor ugyanazt kapja vissza válaszul, s ez elgondolkoztathatja. Vegye kicsit lazábbra a figurát, kedves Ikrek! Ha ön képes elengedni magát, akkor meglátja, hamarosan kedvesére is átragad majd e könnyed és spontán hozzáállása, ami remek hangulatot és megértést szülhet önök között! Tegyen egy próbát és ne kösse ma az ebet a karóhoz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Ikrek! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kos

Egy szerelmi kapcsolat, ahhoz, hogy jól mûködjön, nagy nyitottságot, rugalmasságot, valamint kompromisszumkészséget kíván. Ezek mind meg is vannak önben, azonban elõfordulhat, hogy ma kicsit kedvese túlfeszíti önnel szemben a húrt. Legalább ön maradjon nyugodt, s térítse vissza a helyes útra, mielõtt túl messzire menne!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Kos, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Mérleg

Ma megütheti a fülét valami, ami igencsak zavarhatja, esetleg egyenesen aggodalommal töltheti el a jelenlegi kapcsolatát illetõen. Féltékenykedés, vagy vádolás helyett válassza az õszinte beszélgetést, s hamarabb választ kaphat kérdéseire, mint gondolná, tiszta vizet öntve ezzel a pohárba.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: