Skorpió

Messze elkalandozhatnak a gondolatai, kedves Skorpió, s eme fantáziálgatástól egészen beindulhat, csak az a kérdés, hogy sikerül-e kedvesének is meghoznia a kedvét egy kis összebújáshoz. A legrövidebb út az egyenes és persze, a legeredményesebb is, így ne is pazarolja másra az együtt töltött drága idõt! Mondja el, mit szeretne, mire is vágyik szíve legmélyén...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Engedje szabadon fantáziáját, s hagyja, hogy az érzelmei, s érzékei vezessék szerelmi téren, akkor ma nagyon messzire juthat, akár van jelenleg partnere, akár nincs! Egy apró érintés, egy kedves mosoly, egy szívmelengetõ ölelés, s máris lángra lobbanhat a láng!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-05-01

Vízöntő

A mai napon azt érezheti, hogy egy baráti kapcsolata, mintha kezdene átalakulni valami mássá, s, bár ez elsõre igencsak kényelmetlen érzés lehet, mégis, jobban megdobogtathatja a szívét, mint bármi, ha pedig ennyire intenzíven ráhangolódik az ember valaki, nehéz megálljt parancsolni az eseményeknek. Kérdés, hogy szükséges-e egyáltalán?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: