Nyilas

Egy régebbi tapasztalat alkalmazása ma sokat segíthet egy helyzet megoldásában szerelmi téren. Ne fukarkodjon a szavakkal, s legyen bõkezû az érzelmek kimutatásával is, kedves Nyilas, akkor nem lesz nehéz helyreállítani a harmóniát, s estére már újra jöhet az élvezet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ne azt nézze, kedves Oroszlán, hogy miben különböznek szerelmétõl, hanem azt, miben hasonlóak, akkor ma sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz. A boldog párkapcsolat kulcsa nem az, ha meg tudjuk változtatni a másikat, hanem az, ha el tudjuk teljes szívvel fogadni, minden apró hibájával együtt!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt a randi programot válaszd a csillagjegyed szerint

Rák

Nem mindig a szó a legjobb, leghitelesebb eszköz az érzelmek kifejezésére! Ügyeljen azon mozdulatokra, gesztusokra, tettekre, amik ma történnek, ugyanis rendkívül sokat elárulhatnak jelenlegi, vagy éppen még alakulóban lévõ szerelmi kapcsolatáról!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: