Skorpió

Ne becsülje alá a tudatalatti mûködését, kedves Skorpió, inkább próbálja meg kiismerni, s felhasználni ahhoz, hogy elcsábítsa, vagy éppen elbûvölje, elkápráztassa kedvesét! Az ember minden mozdulatában van egy kis varázslat, ha beszéli a test csodálatos nyelvét. Gyakoroljon kedvesével!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Csak azért, mert valami nem illik bele teljes egészében a maga által elgondolt képbe, még nem biztos, hogy érdemes rögtön el is utasítania, kedves Szûz, hiszen azzal teljes mértékben kizárhatja a fejlõdés lehetõségét. Gondoljon át mindent alaposan, amit párja mond, s csak aztán nyilatkozzon a végsõ döntésérõl, melyet, mindenképpen érvekkel is támasszon alá, hogy jobban megértse kedvese, mit, miért is gondol úgy, ahogy.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön.

Vízöntő

Az állandó függetlenségi harc igencsak próbára tehet egy szerelmi kapcsolatot, különösen, ha a másik fél nem feltétlenül ossza azt a véleményt, hogy erre mindenkinek szüksége van. Ha ez így lenne önöknél is, kedves Vízöntõ, próbáljon meg taktikát változtatni és valahogy úgy kieszközölni magának egy kicsit több személyes teret, hogy kedvese azt szinte észre se vegye! Vannak dolgok, amiket nem kell mindig kimondani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: