Bak

Ma valami olyasmit tapasztalhat, kedves Bak, amitõl rögtön, rózsaszín szemüvegen keresztül kezdi látni a világot. Csak el ne homályosítsa szemét az adrenalin és az endorfin annyira, hogy végül valami butaságot csináljon, még ha aktuálisan, jól is esne a dolog! Gyakorolja az önmegtartóztatást!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma mindenképpen, alaposan gondolja át, kedves Bika, hogy milyen lépésekre ragadtatja magát szerelme hevében, mert, ha netán meggondolatlanul cselekszik, most merõben eltérhet a céltól a végeredmény! Haladjon inkább lépésrõl-lépésre, s várja meg mindenre az adott reakciót, majd a tapasztaltak alapján módosítsa a perspektívát, ha kell, hogy végül valóban az irányba haladjanak el a dolgok, amelyikbe szeretné.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hétvége horoszkópja 2023. november 11-12.: a Mars-Uránusz szembenállás hirtelen kirobbanó vitákat jelez

Halak

Legyen rámenõsebb a szerelem terén, kedves Halak, s bátran vállalja bárki elõtt az érzéseit, még akkor is, ha ezt esetleg nem nézi mindenki jó szemmel, ugyanis, csak akkor élvezheti az ember felhõtlenül a boldogságot, ha mindig, mindenütt kiáll amellett, amiben hisz!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: