Skorpió

A mai napon, könnyen úgy érezheti, érzelmileg kiszolgáltatott szerelme tárgyának, aki ráadásul kissé most cicázhat, sõt, akár vissza is élhet ezzel. Ha ez elõfordulna, gyorsan tegyen rendet önmaga fejében és szerelmi fészkében, kedves Skorpió, ahol mégiscsak jó lenne, ha most ön vinné a stafétabotot!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Szűz

Míg kifelé minden szépnek és jónak tûnik, addig meglehet, hogy most ez már koránt sem így van a színfalak mögött. Legyen magához õszinte, kedves Szûz és vegye komolyan fontolóra, mennyire életképes a jelenlegi állapotában kapcsolata a jövõre nézve. Bármilyen végkövetkeztetésre is jut ma, valószínûleg jól látja a dolgokat!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Buddha tanítás: vigyázzunk a Földre, hogy tovább tudjuk adni utódainknak!

Vízöntő

Néha mindent meg kell tenni azért, s el kell menni a végsõkig, hogy mûködjön egy kapcsolat. Ha az ember igazán tartós boldogságra vágyaik, akkor nem szabad feladnia romantikus céljait az elsõ bajokkal való szembesüléskor. Semmi sem tökéletes, de mindenen lehet segítni, ha az ember igazán akarja!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: