Nyilas

Lehet, hogy még mindig csak kerülgetik egymást valakivel, aki szexuálisan, igen vonzó az ön számára, kedves Nyilas, ám valamiért mégsem lépték át még vele azt a bizonyos határt. Furcsamód, ami bekavarhat ezúttal, az éppen az érzelmek. Végül mindig úgyis a szív mondja ki a végsõ szót! Hallgasson rá, s mondja, amit mondania kell, tegye, amit tenni akar. A legrövidebb út most is az egyenes, különben sohasem lesz semmi önök között! Vállalja bátran, mit érez!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Amikor szerelemrõl, vagy inkább szerelmeskedésrõl van szó, akkor érdemes elfelejteni mindenfajta tervezgetést, vagy célt, ugyanis ez nagyban megölheti a spontaneitást, ami éppen a legjobb zamatát adja az élvezeteknek. Ennek jegyében, most menjen bele a játékba, s hagyja magát vezetni, kedves Oroszlán, akkor hatalmas extázisban lehet ma része!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők a legénközpontúbb csillagjegyek. Te te köztük vagy?

Rák

A mai napon kissé ingerült lehet szerelmének tárgya, ráadásul nem kizárt, hogy bizony önrõl ragadt át rá ez a hangulat. Tegyen egy próbát! Bármin is bosszantaná ma, azt engedje el, s meglátja, ha az sugárzik majd önbõl, hogy vidám és boldog, rövidesen környezetére, na és persze a szívének oly kedves személyre is átragad majd pozitív életszemlélete! Végül is mit veszíthet, kedves Rák?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: