Nyilas

Amennyiben ma úgy érzené, kedves Nyilas, hogy egy kissé kevés idõt tudnak együtt tölteni kedvesével, itt az ideje komolyan elgondolkodnia azon, vajon hogyan is lehetne ezen érdemben változtatni. Esetleg ültesse le szerelmét is és együtt próbáljanak meg kiötölni egy olyan alternatívát, amivel valóban jobbá tehetik szerelmi életüket. A lényeg, hogy beszéljenek a dologról, már az is a megoldás irányába visz majd, különösen, ha kitartóak!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma arra lehet figyelmes, hogy valaki, mintha megpróbálná manipulálni a szerelmi életét, s ez kissé kihozhatja a béketûrésbõl, természetesen, jogosan. Ennek ellenére, ne hamarkodja el a leleplezést, legyen türelmes, s csak akkor ás úgy támadjon, ha már biztos a turpisságban, de akkor is csak a normalitás határain belül, észérvekkel, bizonyítékokkal és logikával gyûrje le ellenfelét, hogy az erkölcsi gyõzelmet is bizton a magáénak tudhassa, kedves Oroszlán! Csak méltóságteljesen!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mi a csillagjegyed átka? Eláruljuk milyen terhet cipelsz a válladon egy életen át!

Rák

Ma egy megérzése arra ösztönözheti, hogy meg kell védenie magát érzelmileg, s ettõl gyanakvó, visszahúzódó, vagy éppen ellenkezõleg, kissé támadó lehet bizonyos helyzetekben. Ha igaza is van, arra az egyre azért figyeljen, kedves Rák, hogy ne vigye túlzásba az ilyesmit, s mindig csak annyira lépjen fel, amenyire okvetlenül szükséges!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: