Skorpió

Bár ma meglehetõsen hullámozhatnak az érzelmek, mégis egy nagyon pozitív hozzáállás jellemezheti, mind önt, mind pedig kedvesét, esetleg még csak kiszemeltjét, ami azt eredményezheti, hogy, ha szegrõl-végrõl is, de lényegesen közelebb kerülhetnek egymáshoz estére, mint amennyire a nap kezdetekor voltak. Töltsék zavartalanul, kettesben az éjszakát, s meg lesz a jutalom a viszontagságokért!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Szűz

Ma rendkívül sokat jelenthet kedvese támogatása és megértése, hogy haladjon dolgaival. Honorálja együttmûködését a nap végéhez érve egy kis figyelemmel, kényeztetéssel, amiben, ha ügyes és sikerül egymásra hangolódniuk, hamarosan, mindketten nagy örömüket lelhetik!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap voltaképpen a megújulásról, a változásról szól majd. Itt az ideje, hogy kicsit megújítsa külsejét, még, ha azzal elégedett is mostanában, hiszen ezen idõszak kifejezetten az új dolgok felfedezésérõl szól majd, legyen szó bármirõl. Remek alkalom a mai nap arra továbbá, hogy megkísérelje elhagyni azon dolgait, amikrõl érzi, hogy csak hátráltatják, s átcsoportosítva energiát, fejlessze azon területeket, melyekben sikeres. Ha eme dolgokra koncentrál, sokat haladhat elõre!

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.) Ezen a hosszú hétvégén egyre szerelmesebb hangulatba kerülsz.

Vízöntő

Ha mostanában, némi kilengés volt tapasztalható szerelmi életében, ma mindent elkövethet azért, hogy a maga javára, azaz, pozitív irányba billentse a mérleg nyelvét, kérdés, hogy most mit is jelent ez? Akár arról is szólhat a dolog, hogy külön válnak-e, vagy együtt folytatják az útjukat, ami most csakis az ön döntésén múlhat!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: