Skorpió

Ma engedje el egy kicsit a tökéletességre való törekvést szerelmi téren, kedves Skorpió, mert eltakarhat szeme elõl valamit, ami kincset ér! Egy szerelmi kapcsolatban minden, ami az elején vonzó, az múlandó, s egy idõ után veszít varázsából, míg, amit elõször az ember talán észre sem vesz, végül pont az köt össze két embert egy életen át!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Kedves Skorpió, ma lehet, hogy egy ismerõse távozik köreibõl. Lehet, hogy egy beosztottja talált jobb lehetõséget, vagy egy tanítványa nem tart tovább igény szolgálataira. Ez biztosan meglepi elsõ hallásra, azonban ha leülnek és megbeszélik a probléma okát, tanulhat belõle, hogy legközelebb már okosabb legyen.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma bármire is vágyna, már-már szinte ellenállhatatlanul, kedves Szûz, pontosan ugyanazzal kényeztesse szerelme tárgyát, s higgye el, ha így tesz, nem marad a dolog viszonzatlanul! Élvezze a szerelmet, ma csak ez számít, mással ne is törõdjön, még akkor sem, ha nem minden úgy alakul pontosan, ahogy tervezte, hisz ez is a nagy szerelmi játék része! Ettõl olyan élvezetes!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Egy ismerõsének nem ez a legjobb napja mostanság és lehet, hogy bajaival önt találja meg, sõt, még az is elõfordulhat, hogy önt fogja okolni értük. Kedves Szûz, ne hagyja, hogy elrontsák jó kedvét csak azért, mert ön másként kezel bizonyos dolgokat. Ha valakinek nem tetszenek az ön módszerei, hagyja, hogy az illetõ megmutassa, neki jobban megy-e.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-09-10

Vízöntő

Próbálja meg ma megértõ és gyengéd oldalát mutatni annak, akit szeret, még akkor is, ha éppen viharos önök között a kapcsolat. Az elsõ lépés az újra egymásra találás felé, ha valaki enged és megpróbál akkor is szeretettel és ellenérzés nélkül közeledni a másikhoz, ha éppen még mindjárt nem is kap viszonzást a dolog. Idõvel fog, csak tartson ki, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

A gondolatai tiszták és világosak, így méltán bízhatja magát rájuk, kedves Vízöntõ. Ne is hagyja, hogy mások elhintsék fejében a kétség magjait, mert most éppen az önbizalom hiány lehet az egyetlen, ami eredménytelenséghez vezethet! Bízzon magában és tartson ki elvei mellett, kerül, amibe kerül, s végül biztosan gyõzni fog!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: