Skorpió

Ma engedje el egy kicsit a tökéletességre való törekvést szerelmi téren, kedves Skorpió, mert eltakarhat szeme elõl valamit, ami kincset ér! Egy szerelmi kapcsolatban minden, ami az elején vonzó, az múlandó, s egy idõ után veszít varázsából, míg, amit elõször az ember talán észre sem vesz, végül pont az köt össze két embert egy életen át!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma bármire is vágyna, már-már szinte ellenállhatatlanul, kedves Szûz, pontosan ugyanazzal kényeztesse szerelme tárgyát, s higgye el, ha így tesz, nem marad a dolog viszonzatlanul! Élvezze a szerelmet, ma csak ez számít, mással ne is törõdjön, még akkor sem, ha nem minden úgy alakul pontosan, ahogy tervezte, hisz ez is a nagy szerelmi játék része! Ettõl olyan élvezetes!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-10-31

Vízöntő

Próbálja meg ma megértõ és gyengéd oldalát mutatni annak, akit szeret, még akkor is, ha éppen viharos önök között a kapcsolat. Az elsõ lépés az újra egymásra találás felé, ha valaki enged és megpróbál akkor is szeretettel és ellenérzés nélkül közeledni a másikhoz, ha éppen még mindjárt nem is kap viszonzást a dolog. Idõvel fog, csak tartson ki, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: