Skorpió

Ma engedje el egy kicsit a tökéletességre való törekvést szerelmi téren, kedves Skorpió, mert eltakarhat szeme elõl valamit, ami kincset ér! Egy szerelmi kapcsolatban minden, ami az elején vonzó, az múlandó, s egy idõ után veszít varázsából, míg, amit elõször az ember talán észre sem vesz, végül pont az köt össze két embert egy életen át!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma bármire is vágyna, már-már szinte ellenállhatatlanul, kedves Szûz, pontosan ugyanazzal kényeztesse szerelme tárgyát, s higgye el, ha így tesz, nem marad a dolog viszonzatlanul! Élvezze a szerelmet, ma csak ez számít, mással ne is törõdjön, még akkor sem, ha nem minden úgy alakul pontosan, ahogy tervezte, hisz ez is a nagy szerelmi játék része! Ettõl olyan élvezetes!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mit taníthat neked a szerelmi bánat? – A csillagjegyek összetört szíveinek horoszkópja

Vízöntő

Próbálja meg ma megértõ és gyengéd oldalát mutatni annak, akit szeret, még akkor is, ha éppen viharos önök között a kapcsolat. Az elsõ lépés az újra egymásra találás felé, ha valaki enged és megpróbál akkor is szeretettel és ellenérzés nélkül közeledni a másikhoz, ha éppen még mindjárt nem is kap viszonzást a dolog. Idõvel fog, csak tartson ki, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: