Skorpió

Legyen ma a jelszava a rugalmasság, kedves Skorpió, s az, hogy hagyja magát belerángatni minden jóba, még, ha nem is éppen tökéletes minden! Jó, ha az ember el tud csábítani valakit, de talán néha még jobb hagyni magunkat elcsábítani az által, akit annyira szeretünk! Ön ezúttal csak éppen hogy a kezdõ lökést adja meg az eseményeknek, ha szükséges, aztán engedje át neki egy kicsit az irányítást...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ahogy az élet más egyéb területein, a szerelemben is fontos a virtuozitás és az önmegvalósítás, különösen a szexualitás, az erotika terén, ami valósággal csodákat eredményezhet! Éppen ezért, ha úgy érzi, feltörni készül önbõl a szenvedély, ne fogja vissza magát, kedves Szûz, hanem zúdítsa rá bátran szerelme tárgyára, aki, higgye el, nagyon is hálás lesz majd mindezért!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan nyissuk meg a korona csakránkat, hogy minden téren teljes életet éljünk?

Vízöntő

A mai napon, igyekezzenek szerelmével, minél több idõt szentelni kapcsolatuk érzelmi aspektusainak is, ami mostanában talán kissé háttérbe szorulhatott. Amennyiben van néhány dolog, amit meg kellene érdemben beszélniük egymással, azok tisztázására is tökéletes lehet a mai nap!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: