Kos

Bármirõl is essen szó ma kedvese és ön között, semmiképpen se legyen ön a domináns, mert az könnyen egyenlõtlenséget, pozícióharcot okozhat most önök között, s ez által hajlamosak lehetnek apró szurkálódásokkal elvesztegetni azt az idõt, amit, nyilvánvalóan, mással szívesebben töltenének mindketten. Higgye el, kedves Kos, a szerelemben nem az a lényeg, hogy ki van fölül...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Amennyiben ma valamilyenfajta magasabb szintû élvezetre vágyik, úgy legyen nagyon igényes és körültekintõ, kedves Mérleg, hogy ehhez milyen partnerre vet szemet. Természetesen, ha tartós párkapcsolatban él, úgy talán kicsit könnyebb a dolog, de ha szingli... Kétszer is gondolja meg, mielõtt cselekszik!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-07-25

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: