Nyilas

Amennyiben ma egy kényes téma kerülne terítékre, úgy törekedjen arra, kedves Nyilas, hogy minél tisztábban és világosabban fogalmazzon, ugyanis bizonyos félreértések, ma egyenesen katasztrófába torkollhatnak, s akkor nem sok értelme lesz a megbeszélésnek. Hallgasson ösztöneire, s használja sajátos diplomáciai érzékét, akkor jóval eredményesebb lehet a párbeszéd kedvesével.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Nyilas ma egy igen magával ragadó személyiséggel találhatja szemben magát, akinek hozzáállása azonban nagyban hasonlítani fog a sajátjához, így jól megérthetik egymást. Az újdonsült találkozás ráadásul inspirálóan hathat eme eszes jegy képviselõre, s egész ötletlavinát indíthat el a találkozó. Mindennek kapcsán egy egészen új utat fedezhet fel a mai nap során, amelyben rátalálhat arra, amit igazán szeretne csinálni. Ne tétovázzon, üsse a vasat, amíg meleg, kerül, amibe kerül? Ez ma a szerelemre is igaz!

Oroszlán

A mai napon, próbára teheti szíve választottja a türelmét, s meglehet, hogy csak nagy erõfeszítések és önmegtartóztatás árán tudja majd megõrizni a kettejük közötti békét, ami azonban kulcstényezõ lehet a kapcsolatuk további, kiegyensúlyozott és élvezetekben gazdag mûködésében, így semmiképp se kockáztassa borulását, kerül, amibe kerül.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma könnyen úgy érezhetik a királyi jegy szülöttei, hogy szétszórtak és, hogy semmi sem úgy alakul haladni, ahogy eltervezték. Nem sárnak messze az igazságtól, ám ennek oka nem magukban keresendõ, hanem inkább a környezetükben élõknek, akik, a mi nap folyamán, kissé túl sokat hezitálnak a dolgokon. Ne akarja sürgetni, vagy befolyásolni õket! Most kénytelen lehet elfogadni,hogy mások bizony nem képesek mindig olyan távlatokban gondolkodni, mint ön, de, ez persze, nem is feltétlenül baj! Legyen ma türelmes és megértõ.

Rák

Meglehet, hogy ma szívesebben vonulna inkább félre olvasgatni, esetleg zenét hallgatva, egymagában munkálkodna otthonában, mintsem a párjával lelkizzen, aki ezt meglehetõsen nehezményezheti. Ennek ellenére, ne hagyja, hogy nagyon önre telepedjen, s, szerelem ide, vagy oda, ha finoman is, de álljon ki a személyes szabadságáért, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Kissé kevésnek érezheti a mai napi inspirációit, illetõleg motivációját ahhoz, hogy érdemben haladjon, mégis, ne hagyja, hogy mindez visszarettentse attól, hogy bármilyen nagy projekt végrehajtásába belevágjon, vagy folytassa azt. Ha ragaszkodik terveihez és bízik önmagában, akkor ma, minden nehézség ellenére, nagy eredményeket tehet le az asztalra. A mai napon érzelmi élete is elõtérbe kerülhet, ami, fõleg az este folyamán, meglehetõs izgalmakat hozhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: