Halak

Ma kissé hajlamos lehet a túlzásokra, kedves Halak, s ez most különösen jó hatást gyakorolhat a szerelmi életére, hiszen, feltûnõ és egyben imponáló lehet szíve választottja számára, a felé tanúsított szenvedélyessége. Ne is fogja vissza magát, fejezze ki bátran, amit érez!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Bármivel is töltse ma napja nagy részét, szíve szinte egész biztosan máshová húzza majd, kedves Halak. Maradjon veszteg és álljon helyt, de csak addig, ameddig okvetlenül szükséges, aztán igyekezzen ahhoz, akit szeret! Az élet túl rövid a túl sok munkához, ön így is nap, mint nap derekasan helytáll...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Meglehet, hogy mára esetleg egy romantikus meglepetést tervezett, ami azonban, bizonyos külsõ tényezõk, vagy hirtelen jött feladatok miatt, meghiúsulhat. Legyen a filozófiája: ami késik, nem múlik, s egyszerûen halassza el a dolgot egy kicsit, végül is, a szándék a fontos, nem az, hogy minden tökéletes legyen!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2023-03-15

Kos

Ne a tökéletességre törekedjen, kedves Kos, ugyanis olyan nem létezik, s akkor mindig csak elégedetlenség, kielégületlenség lesz a vége, ha folyton többre, jobbra vágyik, s közben elfelejt örülni annak, ami van. Élvezzen ki inkább minden pillanatot, amit szerelmével tölthet, hozzon bármit is az élet, hisz az adja egy kapcsolat igazi értéket, ha valóban, tûzön-vízen át, egy párt, egyetlen egységet alkotnak!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: