Ikrek

Amennyiben ma elengedi magát, s nem akarja tudatosan beosztani a napja minden percét, akkor egy váratlan, de annál kellemesebb, s fõleg, erotikusabb meglepetésben lehet része! Kétségtelen, hogy nincs is izgatóbb, mint a spontán kialakuló, szerelmes pillanatok! Dõljön hátra, kedves Ikrek, s élvezze ki õket! Tervezgetni meg ráér majd máskor...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai nap ideális körülményeket biztosíthat arra, hogy nagymértékben ápolja, mélyítse emberi kapcsolatait, kedves Ikrek, legyen szó családi kötelékrõl, szerelemrõl, vagy barátságról. Aranyat érhet most egy kiadós beszélgetés éppúgy, mint egy közösen eltöltött program, vagy éppen egy romantikus este. Bármelyik esetében szinte idilli állapotokra lehet most számítani. Örüljenek, hogy vannak egymásnak, mulassanak jól és élvezzék az életet!

Kos

Ön egy rendkívül kíváncsi természet, kedves Kos, különösen, ha szerelemrõl van szó, így, ma nagy kísértésbe eshet egy izgalmas kaland, vagy talán egy szeretõ képbe kerülésével, melynek nehéz lehet ellenállni. Hogy érdemes-e egyáltalán, vagy sem, az persze attól is nagyban függhet, szingli-e vagy sem, hiszen, csak akkor érdemes belemennie bármibe is, ha azzal biztosan senki sem sérül, különben, nyilvánvalóan nem éri meg, hogy tönkremenjen egy jól mûködõ kapcsolat, pusztán a hormonok miatt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Jó ötlet lehet ma, ha barátaival tervez programot. Mindenképpen valami mûvészi, intuitív rendezvényre próbálja meg elcsábítani õket, mert ez nemcsak, hogy színesíti beszélgetéseiket, de ezen a napon ön is rendkívül fogékony a mûvészetek irányában. Felébredhet önben a vágy egy utazás iránt, s eljátszadozik a gondolattal, hogy mennyire szeret utazni, távoli helyekre ellátogatni. Ne habozzon, tervezze meg kései nyaralását és vágjon neki az útnak.

Mérleg

Amennyiben jelenleg szingli, kedves Mérleg, az esetben a mai napon, sikerrel próbálhat meg átlépni egy bizonyos határt szíve választottjával szemben, s lehet, a mai lesz ez által hosszú ideig az utolsó nap, amikor egyedül kelt fel! Ha tartós kapcsolatban él valakivel, a mai nap tökéletes alkalom arra, hogy egy mély beszélgetéssel, tovább erõsítsék a kettejük közötti szálakat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Egy váratlan invitálást kaphat egy barátjától, ami kiváló lesz arra, hogy kiruccanjon egy kicsit és eközben meglátogassa meghívóját. A beszélgetésük kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy meggyõzze ismerõsét arról, hogy milyen érdekes és intelligens személyiség is ön, kedves Mérleg. Azonban a beszélgetés témáját tekintve, lehet, hogy mély nyomot hagy önben, s elõhozza, megerõsíti nagylelkû, humánus személyiségét. A nap végén kellemes fáradtság és nyugodtság fogja álomba ringatni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: