Nyilas

Ma, akármennyire is ellenállásba ütközne, mindenképpen igyekezzen közelebb kerülni párja ama oldalához, amit nem szívesen mutat ön elõtt. Az ilyesfajta érzelmi közeledés mindenképpen jótékonyan hat egy kapcsolatra, amennyiben nem csap át törtetésbe. Lassan, óvatosan, bontsa ki a virág szirmait, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ma egy igen intenzív kommunikációs csatorna nyithat utat az ön számára egy olyas valaki felé, aki mostanában igencsak felkelthette érdeklõdését, temperamentumos, izgalmas és szellemes stílusával. Használja ki ezt a rendkívüli szenzitivitást, ami most önök között van kialakulóban, s bátran jutassa kifejezésre élénk érdeklõdését is, hisz az csakis így hullhat termékeny talajra, s gyümölcsözhet hosszú távon. A gyengéd érzelmeket, amennyiben ilyenek is kötnék az említett személyhez, azonban most, ha csak ideiglenesen is, de tegye félre, hogy objektívebben tudja megítélni kettejük kapcsolatának valós haladási irányát.

Oroszlán

Ma egy kissé kiszámíthatatlanul mûködhet ön és szerelme tárgya közti kommunikáció, ennek ellenére, az sem feltétlenül segít ezen, ha rámenõsebben próbálkozik, sõt. Igyekezzen ezúttal a telepátiára hagyatkozni, ha sehogy sem boldogul mondandója lényegének célba juttatására, ugyanis, ezen képességei ma igencsak jól mûködhetnek. Gondoljon valami szépre és valóra válik!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ma különösen érzékeny lehet az alternatív mûvészetek iránt, kedves Oroszlán. Lehet, hogy útjába akad egy helyi mûvészek munkáiból álló kiállítás, vagy meghall egy szokatlan dallamot, s ezek felkeltik érdeklõdését. Filmek terén is szívesen nézne meg valami izgalmas újdonságot, ami nem feltétlenül az átlagos tévénézõk szájíze szerint készült. Használja ki ez irányú érdeklõdését és ismerkedjen bátran a kevésbé ismert mûvészek egyedülálló világával.

Minden csillagjegynek két arca van, most lerántjuk róluk a leplet!

Rák

A mai napon, egészen különleges kezelést igényelhetnek a szívügyek, ahol hamar egy döntéshelyzetbe kerülhet. A mostani szituáció egy tipikus példája lehet annak, hogy néha a szerelembõl, vagy inkább a szerelmes közeledésbõl is megárt a sok, különösen, ha az nem a várt irányból érkezik (csak)! Vágja ki magát, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Amennyiben olyan helyen dolgozik, ahol ötleteit kipróbálhatja, úgy ma igencsak találékony napnak néz elébe, kedves Rák. Ötvözze kreativitását és a rendelkezésére álló technológiát, s így könnyen lehet, hogy csupán eme kis fortéllyal is nagyban növelheti vállalkozása bevételét. Ma igencsak fogékony lehet az új ötletekre és azokat könnyen hasznosíthatja munkája során.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: