Skorpió

A mai napon, fontos lehet önnek, kedves szerelmes Skorpió, hogy érezze szíve választottja szeretetét, vonzalmát, törõdését, s, ha ezt most esetleg nem kapja meg, az komoly hiánytüneteket okozhat. Amennyiben jelenleg szingli, csillapíthatatlan szeretetvágyától hajtva, csakis akkor kössön ki valakinek a karjaiban, ha már korábban is oda vágyakozott, különben hamar bánhatja pillanatnyi elgyengülésébõl fakadó engedékenységét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Szűz

A mai nap tökéletesnek ígérkezik arra, hogy kedvesével átbeszéljenek néhány fontos, közös dolgot, mint amilyen például egy beiskolázás, vagy éppen a pénzügyek, esetleg más egyéb, ami mostanában esedékes. Amennyiben jelenleg egyedülálló, kedves Szûz, nos, a ma este ideális lehet a csábításra, így semmiképp se maradjon otthon, ha teheti!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap voltaképpen a megújulásról, a változásról szól majd. Itt az ideje, hogy kicsit megújítsa külsejét, még, ha azzal elégedett is mostanában, hiszen ezen idõszak kifejezetten az új dolgok felfedezésérõl szól majd, legyen szó bármirõl. Remek alkalom a mai nap arra továbbá, hogy megkísérelje elhagyni azon dolgait, amikrõl érzi, hogy csak hátráltatják, s átcsoportosítva energiát, fejlessze azon területeket, melyekben sikeres. Ha eme dolgokra koncentrál, sokat haladhat elõre!

Vízöntő

Ma egy szerelmi életében lezajló szituáció, meglehetõsen rossz emlékeket idézhet a múltból, ami kissé felkavarhatja lelki békéjét. Mivel igazán hatékony gyógyír nincs az ilyesmire, csak remélni lehet, hogy eme rossz képek olyan gyorsan törlõdnek is a memóriájából, ahogy visszatértek oda, s hamar, megnyugodva, újra visszatérhet a régi kerékvágásba. A volt, elmúlt, kedves Vízöntõ, ne is foglalkozzon vele többé soha!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: