Skorpió

A mai napon, fontos lehet önnek, kedves szerelmes Skorpió, hogy érezze szíve választottja szeretetét, vonzalmát, törõdését, s, ha ezt most esetleg nem kapja meg, az komoly hiánytüneteket okozhat. Amennyiben jelenleg szingli, csillapíthatatlan szeretetvágyától hajtva, csakis akkor kössön ki valakinek a karjaiban, ha már korábban is oda vágyakozott, különben hamar bánhatja pillanatnyi elgyengülésébõl fakadó engedékenységét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma úgy érezheti, csupán vesztegeti az idejét valakire, aki sehogy sem érti önt. Ez most odáig is fajulhat, hogy kifejezetten dühös lesz erre a személyre, s, ha nem vigyáz, még, akarva, vagy akaratlanul, meg is bánthatja. Bármennyire is idegesítõ, ha az embert zsinórban nem értik, mérgelõdés helyett inkább legyintsen egyet és hagyja a csudába az egészet... Inkább foglalkozzon olyannal, aki megérti és érezze jól magát, azzal senkinek sem árthat!

Szűz

A mai nap tökéletesnek ígérkezik arra, hogy kedvesével átbeszéljenek néhány fontos, közös dolgot, mint amilyen például egy beiskolázás, vagy éppen a pénzügyek, esetleg más egyéb, ami mostanában esedékes. Amennyiben jelenleg egyedülálló, kedves Szûz, nos, a ma este ideális lehet a csábításra, így semmiképp se maradjon otthon, ha teheti!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma egy fontos, csoportos tevékenységben vehet rész, ahol kulcsszerepet vállalhat. Bizonyos vonatkozásban ráadásul érzelmileg is érintett lehet, vagy érintetté válhat az ügyben, ami tovább szorgalmazza azt a gondolatot, hogy most mindenképpen érdemes teljes mértékben koncentrálnia az események szerencsés végkimenetelére. Minden izgalma és buzgalma ellenére azonban igyekezzen most alaposan meghallgatni másokat is, mert most könnyen lehet, hogy az ön kommunikációja és a mások arra adott reakciói alapozhatják meg az eljövendõ idõszak hogyan alakulását.

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Vízöntő

Ma egy szerelmi életében lezajló szituáció, meglehetõsen rossz emlékeket idézhet a múltból, ami kissé felkavarhatja lelki békéjét. Mivel igazán hatékony gyógyír nincs az ilyesmire, csak remélni lehet, hogy eme rossz képek olyan gyorsan törlõdnek is a memóriájából, ahogy visszatértek oda, s hamar, megnyugodva, újra visszatérhet a régi kerékvágásba. A volt, elmúlt, kedves Vízöntõ, ne is foglalkozzon vele többé soha!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A legfrissebb magazinok és trendek, a divat és a filmek kerülhetnek most figyelme középpontjába. Megnõhet a vágya, hogy újítson valamit környezetében, ruhatárában, ami segít megtörni az egyhangúságot, a monotóniát. Vásároljon bátran valamit, mert mostani választásában, nagy eséllyel, hosszútávon is örömét leli majd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: