Skorpió

Ma igencsak könnyen elcsábulhat egy rajongója irányába, kedves Skorpió, aki rendkívül hevesen ostromolhatja szerelmével, amennyiben viszont már tartós párkapcsolatban él, meglehetõsen kellemetlen pillanatokat okozhat az értetlen udvarló. Ez esetben, igyekezzen minél diplomatikusabban, s minél kevesebb sérülés mellett a helyére tenni a dolgokat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ma egy izgalmas, új lehetõség nyílhat meg ön elõtt, kedves Skorpió, melyet érdemes lenne kihasználnia. Lehet, hogy nagy energia-befektetést és sok-sok fejtörést is ígér a dolog, de megéri! Ha valaki, hát ön tudatában van annak, hogy a sikert nem adják ingyen, de, másokkal ellentétben, talán pont ez az, amit olyannyira élvez: minimális támogatottság mellett, másokat messze megelõzõ, hatalmas eredményeket felmutatni! Nos, amirõl ma szó van, az pontosan ezt ígéri!

Szűz

Amennyiben egy vallomásra készül, kedves Szûz, ma a csillagok sokat segíthetnek abban, hogy megtalálja a tökéletes szavakat a tökéletes pillanatban, így a mai ideálisnak ígérkezik az ilyesmihez. Idõzítse mára a nagy kitárulkozást, s biztos sikert arathat kedvesénél!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Egy régi barátja váratlanul meglátogathatja, de annak ellenére, hogy nem várta, örül ismerõse betoppanásának. Ez a nap igen alkalmas arra, hogy elektronikus eszközöket vásároljon, így a rég halogatott mosógép, vagy számítógép beszerzését ma végre megejtheti, s újonan beszerzett masinája biztosan hosszú életû lesz majd. Ma is sok teendõje lehet háztartásában, de mindeközben biztosan jól fog szórakozni.

Vasárnapi Horoszkóp 2021-10-17

Vízöntő

A mai napon az hozhatja a legközelebb önöket egymáshoz, kedves Vízöntõ, ha egyszerûen csak hallgat, s csendesen szemléli, ahogy szíve választottja egy egészen új oldalát bontakoztatja ki ön elõtt. Ha türelemmel viseltetik, ma egy újabb nagy lépést tehetnek meg egymás irányába!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ma hirtelen gyengéd, romantikus érzelmek törhetnek önre egy elsõ látásra szerelem kapcsán, vagy esetleg egy olyas valakivel kapcsolatban, akit, bár már egy ideje ismer, mégis csak most figyel fel rá ezen aspektusból is. Akármelyik verzió is legyen igaz, rajongása nem alaptalan, s amit lát, az is mind valódi és igaz. Adja át magát az érzésnek, s bátran merjen kezdeményezni, hisz, most minden jel arra utal, hogy bizony érdeklõdése tárgya sem közömbös ön iránt!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: