Nyilas

Ma igencsak hóbortos, játékos kedvében lehet, kedves Nyilas, s ez kissé megkavarhatja ön körül a szálakat, csak aztán nehogy végül maga keveredjen el közöttük! Jó, ha az ember élvezi az életet, s szereti, ha zajlanak körülötte az események, de azért igyekezzen belõni egy bizonyos határt, aminek a nem átlépése által megóvhatja magát és másokat is a csalódástól!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Nyilas ma egy igen magával ragadó személyiséggel találhatja szemben magát, akinek hozzáállása azonban nagyban hasonlítani fog a sajátjához, így jól megérthetik egymást. Az újdonsült találkozás ráadásul inspirálóan hathat eme eszes jegy képviselõre, s egész ötletlavinát indíthat el a találkozó. Mindennek kapcsán egy egészen új utat fedezhet fel a mai nap során, amelyben rátalálhat arra, amit igazán szeretne csinálni. Ne tétovázzon, üsse a vasat, amíg meleg, kerül, amibe kerül? Ez ma a szerelemre is igaz!

Oroszlán

Ma egy kissé nyugtalaníthatja valami szerelmi téren, talán kedvesével nem egyezik a véleményük valamiben, vagy éppen, még alakuló kapcsolata látszik megtorpanni valami miatt. Akárhogy is, most a valódi tényállás és a válaszok felderítése sok türelmet és kitartást igényelhet, de lehet, hogy éppen ettõl válik majd erõsebbé az ön és szerelme közti kapocs, így megéri a fáradság.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma könnyen úgy érezhetik a királyi jegy szülöttei, hogy szétszórtak és, hogy semmi sem úgy alakul haladni, ahogy eltervezték. Nem sárnak messze az igazságtól, ám ennek oka nem magukban keresendõ, hanem inkább a környezetükben élõknek, akik, a mi nap folyamán, kissé túl sokat hezitálnak a dolgokon. Ne akarja sürgetni, vagy befolyásolni õket! Most kénytelen lehet elfogadni,hogy mások bizony nem képesek mindig olyan távlatokban gondolkodni, mint ön, de, ez persze, nem is feltétlenül baj! Legyen ma türelmes és megértõ.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-27

Rák

Ma megismerkedhet valakivel, kedves Rák, akivel talán már régóta szemeznek, vagy éppen kerülgetik egymást, nyilvánvalóan nem véletlenül. Ha végre eljõ az áttörés pillanata, bátran hagyja, hogy látszódjék önön lányos zavara, mert az most még olaj is lehet a tûre, méghozzá csakis pozitív értelemben, amúgy sem rossz, ha mindjárt õszinte alapokkal veszi kezdetét egy kapcsolat, amibõl még ki tudja, mi is lehet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Kissé kevésnek érezheti a mai napi inspirációit, illetõleg motivációját ahhoz, hogy érdemben haladjon, mégis, ne hagyja, hogy mindez visszarettentse attól, hogy bármilyen nagy projekt végrehajtásába belevágjon, vagy folytassa azt. Ha ragaszkodik terveihez és bízik önmagában, akkor ma, minden nehézség ellenére, nagy eredményeket tehet le az asztalra. A mai napon érzelmi élete is elõtérbe kerülhet, ami, fõleg az este folyamán, meglehetõs izgalmakat hozhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: