Mérleg

Amennyiben ma egy párkapcsolati probléma merülne fel életében, úgy mindenképpen igyekezzen több szemszögbõl is megvizsgálni a dolgot, s csak aztán fogalmazza meg véleményét, nehogy aztán egy forró fejjel hozott döntés, romba döntse boldogságát. Néha már azzal is megelõzhetõ a baj, ha az ember elszámol tízig.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma igencsak heves és lobbanékony lehet a szerelemben, kedves Nyilas, bizonyos típusú partnereknek talán kicsit túlságosan is, így, ha azt érzékelné kedvesén, hogy nem igazán reagál jól most az ilyesmire, legyen türelmes és toleráns, rántsa vissza egy kicsit a kormányt. Higgye el, lesz még rá alkalom, amikor kifejezetten értékelni, sõt, kérni fogja majd intenzív közeledését!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-24

Oroszlán

Ma rendkívüli súlya lehet a szavainak, kedves Oroszlán, így különösen ügyeljen arra, mit is mond szerelmének, s fõleg, hogy hogyan, mert könnyen lehet, hogy nem kevesebb, mint a közös boldogságuk múlik ezen! Ne kockáztasson, menjen biztosra, legyen kedves, elõzékeny és mindenekelõtt tapintatos!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ma igyekezzen minél inkább a kedvében járni szerelmének, olyannyira, hogyha kell, akár tudatosan is kerülje, terelje az olyan témákat, melyek feszültséget okozhatnának önök között. Meglátja, érdemes most mindenáron fenntartani a békét és harmóniát, ugyanis este egy váratlan, ám annál izgalmasabb és pozitívabb fordulat következhet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: