Kos

Egy barátja, esetleg ismerõse, ma egy igen fontos dologra hívhatja fel a figyelmét, jelenlegi szerelmi életével kapcsolatban, melyet érdemes lenne megszívlelnie, kedves Kos, annál is inkább, mert meglehet, hogy az ön látását elhomályosítja kissé a szerelem, s ettõl nem lát tisztán az ügyben. Fontolja meg, amit mond!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Általában mindig az elsõ reakció a helyes, kedves Mérleg, ma azonban mégis szerencsésebbnek mutatkozik, ha elszámol tízig, mielõtt reagálna bármire is. A szerelem kényes dolog, így különben sem árt az óvatosság, ha kényes témáról van szó. Legyen bölcs és diplomatikus, akkor nem lehet baj!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ön és partnere közt nézeteltérés támadhat a pénzügyeiket illetõen, kedves Mérleg. Lehet, hogy ön elkölteni szerette volna azt, ami párja befektetni szándékozott. Ez a kis nézeteltérés azonban jó véget ér, hiszen kidolgozhatnak egy konstruktív pénzügyi tervezetet is, amiben mindkettejük vágya teljesülhet, valamit megtanulhatják, hogyan is mûködjenek együtt és kezeljék helyesen összezörrenéseiket.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-14 - Ma könnyen arra a felismerésre juthat, hogy...

Nyilas

Érdemes ma egy kis vizsgálatot tartani szerelmi élete körül, mi az, amivel elégedett, s mi az, amin esetleg érdemes lenne változtatni. Ha sikerül most jól meghatároznia romantikus céljait, kiváló alapot biztosíthat vele a jövõ nagy áttöréseihez!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Nyilas, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Szerelmi élete kissé zûrzavaros alakulása miatt, ma könnyen azt érezheti, inkább visszavonulna kicsit a saját világába, mintsem nehéz beszélgetésekbe bonyolódna szíve választottjával, ráadásul talán most feleslegesen. Igaza lehet, alkalmasint érdemes várni egy kicsit, amíg leülepszenek a dolgok, akkor talán könnyebben is túl lehetnek rajta!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: