Rák

Kissé melankolikus hangulatban lehet ma, kedves Rák, ami által hajlamos lehet minden apróságot túldramatizálni, s ez kissé frusztrálhatja szerelmét, aki nem érti, mi ütött önben, hogy szinte mindenbe beleköt. Ha ezt észlelné magát, váltson gyorsan, különben még a végén komolyan megharagszik önre!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

Ma könnyen azt érezheti, kedves Skorpió, mintha kedvese kissé félvállról venne olyan dolgokat, amikrõl tudja, hogy fontos önnek és ez rosszul eshet. Próbáljon meg leülni és beszélni vele errõl, mielõtt még elharapózna a dolog, s komolyabban megbántaná szavaival önt!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

A csillagjegyek a legbizonytalanabbtól a legmagabiztosabbig

Szűz

A mostanában felgyülemlett feszültség által, ma kissé hajlamosabb lehet kitörni, mint máskor, s ez átmenetileg destabilizálhatja emberi kapcsolatait, de különösen párkapcsolatát. Próbáljon meg most kicsit kevesebb lenni, ha pedig ez mégsem sikerülne, mindenképpen kérjen bocsánatot a viselkedéséért mielõbb, ha szükséges. Néha mindenki hibázhat!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

Úgy tûnhet, hogy amikor ön azt mondja balra, kedves jobbrát mond, s fordítva, ez pedig igencsak nagy kihívássá teheti megtartani az önök közötti harmóniát, ami természetesen, ettõl függetlenül még nem lehetetlen. Legyen türelmes és megértõ, kedves Vízöntõ, hisz lassú víz, partot mos, ha pedig mégse, hát különben sem árt néha egy kicsit felkavarni az állóvizet...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: