Kos

Akárhogy is, ma talán a legfontosabb, hogy ne erõltessen semmit a kapcsolatában, mert kedvese kissé hiperérzékeny lehet bizonyos tekintetben. Ennek megfelelõen, legyen vele megértõ és türelmes, valamint igyekezzen mindinkább a kedvében járni, átsegítve mindezzel ezen a kissé labilis napon. Meglátja, holnap már minden újra a régi lesz!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy nagyon jó ötlete támadhat valamivel kapcsolatban, amit érdemes lenne esetleg, ha csak körvonalakban is, de lejegyeznie, mielõtt teljesen kiverik a fejébõl. Annál is inkább, mivel, volumenébõl fakadóan, tekintélyesebb mennyiségû idõt is igénybe vehet a kidolgozása, így jobb, ha mindig kéznél lesz a jövõben az alap.

Mérleg

A mai napon, kedves Mérleg, igyekezzen ne belemenni bármilyenfajta vitába is kedvesével, mert az most nem lenne szerencsés, inkább próbáljon meg minél simulékonyabb lenni, higgye el, megéri! Ha pedig esetleg mégsem tudná elkerülni a konfrontációt szerelmével, fújjon visszavonulót, ha úgy érzi, már kezd eldurvulni a helyzet, nehogy aztán hosszútávú mosolyszünet legyen a vége a dolognak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

Ez a legrosszabb tulajdonságod a csillagjegyed szerint! 

Nyilas

Amennyiben ma egy kis közös kiruccanás kerülne képbe szerelmével, igazán szórakoztató napnak nézhetnek elébe, azonban legyen éber mindeközben, mert akár egy apróságon is könnyen összekaphatnak, ami kissé bekavarhat az idilli képbe. Ennek elkerülése érdekében, tanuljanak meg hamar, együtt nevetni az efféle butaságokon, s ne hagyják, hogy bármi is elrontsa utazásukat!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

Oroszlán

Tény, kedves Oroszlán, hogyha az emberben bizonytalanság van, akkor az bizony hamar a kapcsolatában is megjelenhet, s ennek általában semmi jó sem szokott a vége lenni, így, amennyiben ilyesmit érezne magában, mielõbb lépjen, vagy ûzze el a rossz démonokat, mielõtt még baj lenne. Üljön le beszélgetni egy kicsit a kedvesével, az most rengeteget segíthet!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Még, ha most egy kicsit több idõt és energiát is vesz igénybe, mindenképpen igyekezzen végezni egy projekttel, mielõtt átadná magát a pihenésnek, ugyanis, csak akkor fogja tudni igazán elengedni magát, ha sikerül megvalósítania, amit szeretett volna. Tartson kis, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: