Rák

Meglehet, kedves Rák, hogy a ma este folyamán egy olyan helyre veti a sors, ahol számos potenciális partnerjelölttel akadhat össze, csak gyõzzön válogatni a jobbnál-jobb ajánlatok közül! Eme hihetetlen vonzereje ugyanakkor könnyen akár egy szerelmi háromszögbe is sodorhatja, így legyen nagyon óvatos, s faggassa ki alaposan kiszemeltjét, mielõtt a tettek mezejére lépne vele.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

A mai nap tûzze a zászlajára a türelmet és a megértést, kedves Skorpió, akkor most sokat erõsödhet a kapcsolata szerelmével! Szervezzenek közös programot, s lazítsanak egy kicsit, mert most minden, felhõtlenül boldogan együtt töltött perc megsokszorozhatja a boldogságukat. Élvezzék az életet, s örüljenek, hogy vannak egymásnak, hisz ez páratlan ajándék!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

5 fájdalmasan őszinte igazság, melyet neked is ismerned kell

Szűz

Amennyiben jelenleg pár nélkül él, úgy ma egy nagy lépést tehet a magány tartós felszámolása felé, kedves Szûz, ráadásul mindezt anélkül, hogy komolyabb kompromisszumokat kellene kötnie az elvei terén, s ez most nagyon lázba hozhatja. A tartós kapcsolatban élõk számára is emlékezetes lehet a mai nap, hisz nagy eséllyel lesz alkalmuk egy kicsit a szerelmükkel, végre nyugodt körülmények között kettesben lenni, ami alatt, újra igen közel kerülhetnek egymáshoz. Élvezze a pillanatot, s mással ne si törõdjön!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

A mai nap igencsak élvezetesnek ígérkezik az ön számára, kedves Vízöntõ, különösen, ha mindennek igyekszik megadni a módját, ami szerelem! Lassítson egy kicsit, csempésszen mindenbe egy kis romantikát, s élvezzen ki minden egyes pillanatot, amit csak párjával tölthet. Néha úgy szép az élet, ha egyszerûen csak hagyjuk, hogy kövessék egymást az események, s élvezzük, ami megadatott!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: